Találkozok egy fiúval és anyukám is jönni akar velem. Miért csinálja ezt? Én egyedül akarok menni.
Na akkor először is.
Ha Ti ilyen bunkó stílusban beszéltek velem, akkor én is ilyen leszek veletek.
Képzeld kedves tapló #9 nem próbáltam ki az ágyban, és bármilyen meglepő, nem is fogom.
#10, Hol olvastad, hogy együtt fognak aludni?
Sajnálom ha nálatok nincs külön szoba, de úgy látszik gyerekszobád sem volt...
#11, Nincs hozzá sok közöd, de képzeld az én első randim 21 évesen volt. Falubeli sráccal, úgyhogy nem volt a szüleim felől kétséges, hogy elengedjenek, mert ismerték.
Majd ha lesz gyereketek, akkor rájöttök, hogy nem engednétek el egyedül egy vadidegennel, akivel a neten ismerkedett meg.
Amúgy meg csak halkan megsúgom, hogy ahelyett, hogy velem kötekedtek, inkább írjátok meg az olvasónaplót, mert picivel több, mint egy hónap és újra iskola...
Jaaaa, tudom, itt a gyakorin mindenki kitűnő tanuló és mindenkinek egy szr az anyja meg az apja, mert nem hagyja elzülleni az idióta kölykét...
En megertem a 8as valaszolot nem vagyok anyuka 24vagyok de a neten sok az aberralt allat akik masnak adjak ki magukat vagy tenyleg ok de hatso szandekkal. Szerintem az nem gaz ha elso randi féleségen bemutatkozik a srac a szuloknel... de utana viszont mar nem kell ott lennie....
De a kerdezore valaszoljak ultra gaz 17 evesen mar nagyba buliztam meg minden az ejszakaba :D az vegulis mar majdnem nagykoru...
#8 mellett vagyok
ha a srác nem érti meg ezt a szituációt, akkor jobb is, ha elhúz a pi csába
Viszont kérdező, a 8-as adott egy jó ötletet
Kezdjétek nálatok a találkát, hívd meg hozzátok reggelire/ebédre, így édesanyád beszélhet a sráccal és ha mindent rendben talál, akkor nyugodtabban enged el vele kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!