Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Találkozok egy fiúval és...

Találkozok egy fiúval és anyukám is jönni akar velem. Miért csinálja ezt? Én egyedül akarok menni.

Figyelt kérdés
17 vagyok.
2018. júl. 31. 14:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Kedves Anya! Most megírnád nekünk a te esetedet is? Az első randidat...
2018. júl. 31. 15:18
 12/23 anonim ***** válasza:
44%

Na akkor először is.

Ha Ti ilyen bunkó stílusban beszéltek velem, akkor én is ilyen leszek veletek.

Képzeld kedves tapló #9 nem próbáltam ki az ágyban, és bármilyen meglepő, nem is fogom.

#10, Hol olvastad, hogy együtt fognak aludni?

Sajnálom ha nálatok nincs külön szoba, de úgy látszik gyerekszobád sem volt...

#11, Nincs hozzá sok közöd, de képzeld az én első randim 21 évesen volt. Falubeli sráccal, úgyhogy nem volt a szüleim felől kétséges, hogy elengedjenek, mert ismerték.

Majd ha lesz gyereketek, akkor rájöttök, hogy nem engednétek el egyedül egy vadidegennel, akivel a neten ismerkedett meg.

Amúgy meg csak halkan megsúgom, hogy ahelyett, hogy velem kötekedtek, inkább írjátok meg az olvasónaplót, mert picivel több, mint egy hónap és újra iskola...

Jaaaa, tudom, itt a gyakorin mindenki kitűnő tanuló és mindenkinek egy szr az anyja meg az apja, mert nem hagyja elzülleni az idióta kölykét...

2018. júl. 31. 15:41
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
#12: Kettő volt barátnőmet is neten ismertem meg anno, egyik 16,másik 17 volt,mégsem jött velük egyik szülő sem,pedig az egyik anyuka elég gyanakvó természet volt. Erről ennyit.
2018. júl. 31. 16:07
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Anyaként megértem a 8-ast, de én is voltam 17 éves és baromi ciki lett volna ha anyám velem jön a randira.
2018. júl. 31. 16:15
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

En megertem a 8as valaszolot nem vagyok anyuka 24vagyok de a neten sok az aberralt allat akik masnak adjak ki magukat vagy tenyleg ok de hatso szandekkal. Szerintem az nem gaz ha elso randi féleségen bemutatkozik a srac a szuloknel... de utana viszont mar nem kell ott lennie....

De a kerdezore valaszoljak ultra gaz 17 evesen mar nagyba buliztam meg minden az ejszakaba :D az vegulis mar majdnem nagykoru...

2018. júl. 31. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:
39%
En anyakent teljesen elfogadhatónak tartom a 8-as Anyukát pedig én a lazábbik fajtabol vagyok....a 15 evesem sajat maga van kiakadva hogy a leendő gimiben mennyien cigiznek, fekszenek ossze mindenkivel....nehogy mar ez legyen a kovetendo!
2018. júl. 31. 17:20
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

#8 mellett vagyok

ha a srác nem érti meg ezt a szituációt, akkor jobb is, ha elhúz a pi csába

2018. júl. 31. 19:34
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Hmmm...en is a 8- assal ertek egyet és nem az azonos százalekunk miatt. Teljesen normalis anyai viselkedés volt részéről, hogy nem engedi el a 17 éves lanyát, egy neten megismert "vadidegennel". Naná, hogy előtte, legalább egyszer latni akarta.
2018. júl. 31. 22:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Viszont kérdező, a 8-as adott egy jó ötletet

Kezdjétek nálatok a találkát, hívd meg hozzátok reggelire/ebédre, így édesanyád beszélhet a sráccal és ha mindent rendben talál, akkor nyugodtabban enged el vele kettesben.

2018. aug. 1. 01:56
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
Mármint csak úgy összefuttok, vagy egy randi szerűség? Ha az utobbi akkor eszedbe ne jusson semmi áron anyáddal menni.
2018. aug. 1. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!