Mit csináljak ha én nem akarok velük maradni? Miért nem mondtak el hamarabb hogy nem ők a rendes szüleim?
1 hónapja lettem 18 éves és most nem rég mondták el hogy ők örökbefogadtak engem még mikor baba voltam. Nem akarok velük beszélni, nem akarom őket látni mit csináljak?
Szerintem jobb lett volna ha hamarabb elmondják megértettem volna.
Az igazi szüleim hogy keressem meg?
A szüleid szerettek és azért nem mondták el, mert féltek attól mit szólsz hozzá. Te pedig csak azt bizonyítod, hogy jogosan féltek.
Elkényeztetett p..csa vagy már ne haragudj. Az én vér szerinti apám baltával kergetett végig gyerekként és akkor azt kívántam bárcsak ne ő lenne az apám. Te pedig írod hogy mindent megadnak neked, de akkor is miért nem szóltak nyenyenye, komolyan hálátlan fruska vagy.Adj hálát hogy a te apád nem fenyegetett, kergetett az asztal alá és rugdosott, nem hívott kurv.. nak stb.
Ha eleve lemondtak rólad ki tudja milyen szülők lettek volna a vér szerinti szüleid...
Kérdező, valóban szemetek a szüleid, hiszen boldog életete adtak neked, nem kellett egy árvaházban sínylődnöd amiért a szülőanyád eldobott. Valóban máglyára valók.
Te is szép lehetsz , ha utálod őket de azért nem lépsz le mert a pénzük azért jól jön. Azt hiszem jobban hasonlítasz a vér szerinti mint a szív szerinti szüleidre, 0 gerinc van benned.
“ de egy hibát elkövettek”
Igen, de azt a legelején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!