Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha én nem...

Mit csináljak ha én nem akarok velük maradni? Miért nem mondtak el hamarabb hogy nem ők a rendes szüleim?

Figyelt kérdés

1 hónapja lettem 18 éves és most nem rég mondták el hogy ők örökbefogadtak engem még mikor baba voltam. Nem akarok velük beszélni, nem akarom őket látni mit csináljak?

Szerintem jobb lett volna ha hamarabb elmondják megértettem volna.

Az igazi szüleim hogy keressem meg?

2021. aug. 10. 22:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem jobb lett volna ha hamarabb elmondják megértettem volna.

most sem érted meg...

2021. aug. 11. 09:21
 32/66 anonim ***** válasza:
95%

30-asnál a pont. A mai fiatalok egy része a vér szerinti szüleivel is úgy beszél, mintha a seggéből rángatta volna elő. Az ellátás, a pénz az kell, de már 14 évesen is olyan “okosak”, hogy majd ők mindent megoldanak egyedül. Napersze.

Kérdező a leges-legjobb dolog ami valaha is történt veled, hogy örökbe fogadtak és szeretettel felneveltek. A vér szerinti donorok neked senkik, max “emberek”, akik ellöktek maguktól és nem gondoskodtak rólad.

2021. aug. 11. 09:36
 33/66 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem akarsz velük maradni? Nem bánnak jól veled? Eddig sem volt jó a kapcsolatod velük? Ha nem maradsz velük hová akarsz menni?

A biológiai szüleidet felkeresheted, ha akarnak veled találkozni. Sokféle verzió létezhet, hogy hogyan alakult az ő életük, hogyan fognak fogadni téged, de az a legkevésbé valószínű, hogy magukhoz vesznek és onnantól ők tartanak el, ők támogatnak. Te idegen leszel nekik és ők is neked.

2021. aug. 11. 10:22
 34/66 anonim ***** válasza:
72%

"A LEGELEJÉTŐL ELMONDANI!!!!"

Teljesen egyetértek!!

2021. aug. 11. 10:23
 35/66 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, az is egy verzió, hogy azóta normalizálódott az életük, és családot is alapítottak. Ahova k...vára nem hiányzol nekik.

Szóval ne rúgj fel mindent.

Ezek a szüleid már letettek valamit az asztalra.

2021. aug. 11. 10:26
 36/66 anonim ***** válasza:
70%

Aki lepontozta 34-est! Nyissatok már fel légyszi egy örökbefogadás pszichológiájáról szóló könyvet.

1000 esetből 1000 esetben azt tanácsolja/javasolja, hogy EL KELL MONDANI AZ ELEJÉN MÁR.

Ahogy 29-es is kifejtette (másik néni hasában fejlődtél, növögettél, ő szült meg, stb...).

Aztán a gyermek úgyis kérdezni fog, és mindig az éppen akkori értelmi szintjének megfelelően kell beszélgetni vele. És jééééé, semmi sokkhatás nem fogja érni.

Aki ezt nem érti meg, az (hogy 29-es szavaival éljek), tényleg a gyakori átlaghülye közönsége, de annak is az alja, mert ez annyira elemi, hogy normális emberben fel sem merül (átbaszni, aztán 18 évesen a nyakába zúdítani. Már ha addig nem világosítja fel egy "jószándékú" ismerős).

2021. aug. 11. 10:29
 37/66 anonim ***** válasza:
90%
Az igazi apám pszichopata állat, egész gyermekkoromban azt vártam mikor válnak el. Bárcsak nem ő lett volna az apám, hanem egy mostohafater. A vér nem számít, te esetedben a szuleidnek nem kellettél különben nem kerültél volna árvaházba. A mostohaszuleid viszont milliókat feccöltek a nevelésedbe( ebben nincs semmi túlzás), szeretetet adtak, szülinapi bulikat stb. tehát szerettek és időt, energiát,pénzt, szeretetet feccöltek abba hogy boldog légy. 18 évesen azért már elég nagy vagy ahhoz hogy ezt feldogd.
2021. aug. 11. 10:58
 38/66 anonim ***** válasza:
78%

36, nem lehet mindenkire ráhúzni, hogy minél előbb el kell mondani. Sógornőnék egy olyan kislányt fogadtak örökbe, akinek az apja megölte az anyját, nekik simán azt tanácsolták, várjanak, mert ha a gyerk részleteket kérdez, válaszolni kell, ezt viszont nem kellene elmondani túl korán.

A stílusod meg okádék.

2021. aug. 11. 11:15
 39/66 anonim ***** válasza:
85%
Bezony 36-os, mert a gyerek könyv szerint működik, mind, és a körülmények azonosak. A szülők nyilván azért nem mondták el, mert tudták milyen ideggyenge a kérdező, és így reagál hogy lelép, meg megkeresi az "igazi" szüleit. És fel s merül benne hogy anyjának zéró esze volt ha odáig jutott hogy eldobja, az apja meg nagy ívben lecarta őt is, mer a "valódi" anyucit is.
2021. aug. 11. 11:27
 40/66 anonim ***** válasza:
53%

36. “ Aki ezt nem érti meg, az (hogy 29-es szavaival éljek), tényleg a gyakori átlaghülye közönsége, de annak is az alja, mert ez annyira elemi, hogy normális emberben fel sem merül (átbaszni, aztán 18 évesen a nyakába zúdítani.”

Idióta.

2021. aug. 11. 11:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!