Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha én nem...

Mit csináljak ha én nem akarok velük maradni? Miért nem mondtak el hamarabb hogy nem ők a rendes szüleim?

Figyelt kérdés

1 hónapja lettem 18 éves és most nem rég mondták el hogy ők örökbefogadtak engem még mikor baba voltam. Nem akarok velük beszélni, nem akarom őket látni mit csináljak?

Szerintem jobb lett volna ha hamarabb elmondják megértettem volna.

Az igazi szüleim hogy keressem meg?

2021. aug. 10. 22:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
93%
kérdező, most komolyan, mit vársz a "rendes" szüleidtől? Ha úgy jársz mint én, maximum annyit kapsz tőlük, hogy megtudod: hány testvéredet dobták még el úgy mint téged.. Mert ez a jellemző.
2021. aug. 11. 11:35
 42/66 anonim ***** válasza:
91%
Na, ez is egy troll volt. Aki játssza az ostoba óriáscsecsemőt.
2021. aug. 11. 12:55
 43/66 anonim ***** válasza:
37%

38-as, nyilván nem azzal kell kezdeni, hogy az apja megölte az anyját, nem is kérdés. De azt, hogy ő egy másik néni (anyuka) hasában növekedett, stb..., simán el lehet mondani, nem kell ekézni, aki ezt írta.

A gyerek úgysem a legvadabb részletekbe kérdez bele (nem mellesleg nem is köteles tudni az örökbefogadó szülő ilyen mélységű részleteket).

Amúgy ezek szerint tényleg nem felkészült itt senki ebből a témából, kérdezz meg több pszichológust, mind azt fogja javasolni, amit itt az egyik válaszoló írt.

Nem mellesleg stílusért neked sem kell a szomszédba menned.

2021. aug. 11. 13:16
 44/66 anonim ***** válasza:
14%
43-szerintem ne strapáld magad. A gyakori hozza a színvonalát:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. aug. 11. 13:18
 45/66 anonim ***** válasza:
81%
Te most a saját kommentedre válaszolgatsz, mert nem ért veled senki egyet?
2021. aug. 11. 13:40
 46/66 anonim válasza:
89%
Mekkora mese, a kerdezo eltunt, mint mindig.
2021. aug. 11. 19:40
 47/66 A kérdező kommentje:

Már kicsit lenyugodtam.

Most nyári szünetben dolgozok azért nem írtam eddig.

Jól bánnak velem, megkapok mindent amit szeretnék. Szeretem is őket de akkor is haragszom rájuk!! Hazudtak nekem.

Az igazi szüleim csak azért akarom meg keresni hogy tudjam hogy néznek ki, vannake tesóim. Mindig szerettem volna tesót. Azért hozzájuk költözni nem szeretnék.

2021. aug. 11. 21:29
 48/66 anonim ***** válasza:
90%
Akkor feladtad a hülyeséget hogy otthagyod őket? a szüleiddel (már az igaziakkal, akik felneveltek) meg beszélj. Mondd el mit érzel, meg fogják érteni: bár már így is szarul érzik magukat, ebben biztos lehetsz. A vér szerinti szülőkkel meg vigyázz ha nagyon édelegnek,- amennyiben kíváncsiak rád - mert akkor ki akarnak használni. Be ne dőlj a cukormázas szövegnek ha azzal jönnek...
2021. aug. 11. 21:44
 49/66 A kérdező kommentje:
Nem fogom most itt hagyni őket de ha majd tudok elköltözök innen.
2021. aug. 11. 22:02
 50/66 anonim ***** válasza:
86%
Istenem, nagykorú létedre borzasztó gyermeteg vagy.
2021. aug. 11. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!