Én vagyok a gonosz mostoha?
Figyelt kérdés
A ferjemnek van 2 lanya es egy fia. A fiú közös gyerekünk a másik 2 lány másik 2 nőtől van. Sose volt a ferjemnek a 2 lannyal semmilyen kapcsolata, nem ismerik egymást. 20 éve élünk boldogan és a fiunk 19 éves. Van egy vállalkozásunk amit igaz a ferjem pénzéből de együtt epitettunk fel. A minap megjelent a ferjem egyik lánya hogy támogassa, vegyen neki ezt azt mert eddig gyerektartast se fizetett s most fizessen neki. Meg hogy bezzeg a közös fiunknak autót vettunk meg lakast már.. ehhez ugyan mi közük van?? Nekem eldurrant az agyam mert eddig semmilyen kapcsolat nem volt köztük, most megkeresi az apját es egyből a penzzel jön. Amikor elvalt a ferjem a lany anyjától megkapta a ház ertekenek felét a nő, ugy gondoljuk ez bőven fedezhette a gyerektartast is. Az meg hogy nem volt apai kapcsolat köztük hát istenem... nem ez az első. Mit tegyek? Most folyamat meg fognak jelenni a ferjem gyerekei?2021. júl. 26. 15:04
81/83 anonim válasza:
Én sem vagyok hiszékeny, de azért született itt 80 hozzászólás.
82/83 A kérdező kommentje:
Istenem!!! Komolyan nem vitatkozok ezen. Ha így jobb, higyjetek azt hogy kamu es en írogatok vissza magamnak!🙈 Nem is akarok én ezek után meggyozni senkit semmirol!
2021. júl. 28. 11:08
83/83 anonim válasza:
Ki kérte eleve, hogy írjál ide ki? Kiírtál egy eleve provokatív kérdést, az emberek leoltottak. Nem tudtál beletörődni, még másik nick-ről is elkezdted fújni az igazad, majd annyira erőlködtél, hogy kiderült, hogy kamu. Legyen már benned annyi méltóság, hogy leállsz végre egy ilyen bukás után! Világosan leírtuk, hogy hol és miben buktál le, olvasd vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!