Gonosz mostoha. Létezik az ellenkezője? Ti milyen kapcsolatba vagytok a mostoha anyátokkal?
Persze tudom hogy létezik,csak kíváncsi vagyok mások tapsztalataira.
írjatok történetet vagy bármi mást.
Nekem mostohaanyám és mostohaapám is van, mivel mindkét szülőm újraházasodott.
Mostohaanyám 5 éves korom óta van édesapámmal (tehát immáron 20 éve), mindig is, most is sajátjaként kezel. Nagyon szeretem, és bármikor számíthatok rá.
Mostohaapám 11-12 éve van anyummal (nem emlékszem pontosan), ő is nagyon rendes, csak mivel a kamaszkorom közepén jött, így nem vagyunk akkora puszipajtik, mint mostohaanyummal, aki gyakorlatilag felnevelt.
Szóval nekem csak jó tapasztalatom van, és nem is szoktam a "mostoha" szót használni rájuk, inkább azt, hogy "fogadott".
26N
Nekem van egy ötéves nevelt lányom, akinek nem a mostohája vagyok, hanem a "pótanyukája".
Nagyon jól kijövünk, nagyon szeretem a kiscsajt, sőt ő is engem.
Most hogy az első vér szerinti babámat várom, most pont azon aggódom, hogy mi lesz, ha valamiért nem fogom tudni annyira szeretni, mint a nevelt lányomat. A fordítottja fel sem merül bennem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!