Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mostohaapám folyton megaláz,...

A mostohaapám folyton megaláz, beleragad a hajambaés megcibál, vagy megkerket esetleg megüt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, az anyám úgy hét éve ismerkedett meg a pasassal, akkor 2.-os voltam. Eleinte nagyokedves volt, apámként szerettem, de aztán kezdődtek a gondok. Eleinte csak szóban alázott, később egyre gyakrabban megindult felém, és már 1 éve hogy fizikai fájdalmat is okoz nekem. Van egy közös gyerekük aki most három éves, vele nem olyan durva mert hát az ő gyereke én a szemében meg csak egy kis degenerált hülyegyerek vagyok (ahogy ő szokta ismételgetni) Az igazi apám megszakította velem a kapcsolatot amikor 6-os voltam, rá nem számíthatok. Amikor a mostohám rajtam tölti ki a dühét az anyám mindig végignézi és eggyáltalán nem érdekli. Általában azért szokott nekemesni mert visszafeleselek vagy flegmán beszélek. Megértem hogy nem kéne ígyviselkednem de szerintem részéről nem így kéne megoldani. Márt többször is előfordult hogy megcibált majd megkergetett és nem mertem hazamenni. Ő meg másnap vagy esetleg még aznap ugy tesz mintha semmi nem történt volna, és kedvesen beszél velem. Amikor kiborultam és elkezdte ordibálni vele hogy ehez semmi joga, úgy tett hogy ha egyszer is kimondom azt hogy "te nem vagy az apám'' akkor mehetek amerre látok, mert nem lesz hajlandó vele egy fedél alatt élni. Az anyám mindig mindenben igazat ad neki.

Nem akarok a redőrségre menni ésmfeljelenteni mert így is nehezen élünk meg, nem hogy úgy ha nem kapnák értem a gyerektartást meg a többit, meg azért sem mert félek tőle.

SEGÍTSETEK KÉRLEK!!!!

2014. jan. 19. 17:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
17%
Azt a részt "kifelejtetted", hogy mivel adtál okot rá???
2014. jan. 19. 17:24
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Beszélj a nagymamáddal, vagy az édesapáddal és ugyan ezeket mond el nekik. Édesnyádnak felesleges, meg se fogja hallani, és nem fogja érdekelni.
2014. jan. 19. 17:25
 3/30 anonim ***** válasza:
98%
1 Erre nincs ok, akár hogy viselkedik.
2014. jan. 19. 17:26
 4/30 A kérdező kommentje:

Félek akárkinek is elmondani mivel félek hogy bennük vagy bennem nagy kárt tesz.

Ezeket a következő okok váltják ki belőle:

feleselés mert nem értek vele eggyet

Rosz passzban vagyok és flegmán válaszok

Vagy esetleg kifejtem a véleményem valamről ami neki nem tetszik

2014. jan. 19. 17:31
 5/30 anonim ***** válasza:
57%
Költözz a vérszerinti édesapádhoz...
2014. jan. 19. 17:33
 6/30 anonim ***** válasza:
13%
Gyanús a dolog, ott van a férfi közelében egy serdülő fiatal lányka, aki nem is rokona.... Ez ugye egy férfiemberben bizonyos feszültségeket kelt......
2014. jan. 19. 17:34
 7/30 A kérdező kommentje:
Az édesapámról nem tudok semmit, 4 éve megszakított velem minden kapcsolatot, és azelőtt sem volt egy mintaapa :/
2014. jan. 19. 17:35
 8/30 anonim ***** válasza:
97%

beszélj a gyermekvédelmis tanárral!

amúgy meg én a helyedben elsétálnék a gyermekvédelemhez és kérném az intézeti elhelyezést

2014. jan. 19. 17:38
 9/30 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egyik tanárnak mondd el, biztos van legalább egy akiben megbízol. Ő eleve objektíven látja az egészet, biztos hogy megtalálja a módját hogyan segíthet. Egyet jegyezz meg: NINCS JOGA ÉS MENTSÉGE EZT TENNI VELED ANNAK AZ EMBERNEK. 36 N
2014. jan. 19. 17:43
 10/30 A kérdező kommentje:

De én nem akarok intézetbe kerülni, meg kötődöm a testvéremhez és ezek ellenére az anyámhoz is, most is itt sírok a szobába és nem tudom mi lenne a legjobb döntés.

Legutóbb azért lettem mindentől eltiltva meg ő az mondta hogy takarítsam ki a nappali (persze ekkor is úgy beszélt vele mint a kutyával) én erre nyugodt hangnemben azt mondtam hogy nem lehet mert tanulnom kell (gimnazista vagyok) ekkor közölte hogy mindentöl eltilt és közbe mindenfélét ordibált nekem

2014. jan. 19. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!