Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a gonosz mostoha?

Én vagyok a gonosz mostoha?

Figyelt kérdés
A ferjemnek van 2 lanya es egy fia. A fiú közös gyerekünk a másik 2 lány másik 2 nőtől van. Sose volt a ferjemnek a 2 lannyal semmilyen kapcsolata, nem ismerik egymást. 20 éve élünk boldogan és a fiunk 19 éves. Van egy vállalkozásunk amit igaz a ferjem pénzéből de együtt epitettunk fel. A minap megjelent a ferjem egyik lánya hogy támogassa, vegyen neki ezt azt mert eddig gyerektartast se fizetett s most fizessen neki. Meg hogy bezzeg a közös fiunknak autót vettunk meg lakast már.. ehhez ugyan mi közük van?? Nekem eldurrant az agyam mert eddig semmilyen kapcsolat nem volt köztük, most megkeresi az apját es egyből a penzzel jön. Amikor elvalt a ferjem a lany anyjától megkapta a ház ertekenek felét a nő, ugy gondoljuk ez bőven fedezhette a gyerektartast is. Az meg hogy nem volt apai kapcsolat köztük hát istenem... nem ez az első. Mit tegyek? Most folyamat meg fognak jelenni a ferjem gyerekei?
2021. júl. 26. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
86%
Remélem a fiad, nem rád, és apjára ütött.
2021. júl. 26. 16:30
 32/83 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom ő volt az a ... aki kitúrta a másik két lányt is, és a közös gyerek is csak amolyan pasifogó.
2021. júl. 26. 16:30
 33/83 anonim ***** válasza:
88%

Raadasul az apa feladata a kapcsolattartas es nem egy gyereke. Tehat ez nem rohato fel nekik csak is az apanak. Amellett hogy jogos orokosok lesznek egyszer, jart volna nekik a gyerektartas, amit azt hiszem 3 evre visszamenoleg kervenyezhetnek. Es apuka csunyan meguti a bokajat amiert nem fizetett soha egy forintot sem.

Jobban jartok ha megegyeztek

2021. júl. 26. 16:32
 34/83 A kérdező kommentje:
A fiam után nem lesz kötelesrész. Szerencsére a ferjem van olyan gondoskodó a fiaval szemben hogy a nevére irat mindent, folyamatban van. Tudja jól hogy a 2 lanya egy pénzéhes nember. Innen a lányok semmit nem kapnak. A cégben en is dolgozom es amink van, amikből anno elkezdtük a céget pedig a ferjem oroksegebol van. Ahhoz pedig megint semmi köze a lanyoknak.
2021. júl. 26. 16:33
 35/83 anonim ***** válasza:
88%
Örökséget feleség nem örökölhet, de egyenesági leszármazott igen. Menjetek el ügyvédhez, mert fingotok sincs a jogról.
2021. júl. 26. 16:36
 36/83 anonim ***** válasza:
80%

Troll.

Ennyire ostoba ember márpedig nem létezik, ez egy elnagyolt, eltúlzott karikatúra.

37/83 anonim ***** válasza:
19%
Jól tettétek kérdező, egy fillért se adjatok nekik
 38/83 anonim ***** válasza:
93%

Tudod kedves.. Ebből is látszik mekkora egy hulladék a férjed.

Alkesz anyára hagyta a gyereket ő meg angolosan távozott.. Nem érdekelte hogyan alakul a gyerek sorsa, nem látogatta,semmilyen anyagitámogatást nem nyújtott, nem vett részt a nevelésében, nem volt ott mikor beteg volt, mikor ballagott,mikor szüksége lett volna rá.

És ezt 2x is véghez vitte.

A férjed csak puttonyt tud üríteni, semmi mást. Lényegében egy here.. Mond egyáltalán nem érzed ezt gáznak?

2021. júl. 26. 16:37
 39/83 anonim ***** válasza:
88%

Látom a kérdező már másik nick-ről jön magán segíteni 46-os személyében. Szánalmas.

Amúgy szerintem is kamu, jelentve az egész, ilyen segghülye némben a világon sincs.

2021. júl. 26. 16:39
 40/83 anonim ***** válasza:
19%

Hiába fröcsögtök itt habzó szájjal. Jogilag most nem jár nekik semmi, amíg az apjuk él.

Örökölni esélyesek, de azt is ki lehet golyózni, megvannak erre a módszerek. Saját részét elajándékozhatja a közös gyereknek, magának haszonélvezetet alapít rá, és volt örökség, nincs örökség.

2021. júl. 26. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!