Én vagyok a gonosz mostoha?
Raadasul az apa feladata a kapcsolattartas es nem egy gyereke. Tehat ez nem rohato fel nekik csak is az apanak. Amellett hogy jogos orokosok lesznek egyszer, jart volna nekik a gyerektartas, amit azt hiszem 3 evre visszamenoleg kervenyezhetnek. Es apuka csunyan meguti a bokajat amiert nem fizetett soha egy forintot sem.
Jobban jartok ha megegyeztek
Troll.
Ennyire ostoba ember márpedig nem létezik, ez egy elnagyolt, eltúlzott karikatúra.
Tudod kedves.. Ebből is látszik mekkora egy hulladék a férjed.
Alkesz anyára hagyta a gyereket ő meg angolosan távozott.. Nem érdekelte hogyan alakul a gyerek sorsa, nem látogatta,semmilyen anyagitámogatást nem nyújtott, nem vett részt a nevelésében, nem volt ott mikor beteg volt, mikor ballagott,mikor szüksége lett volna rá.
És ezt 2x is véghez vitte.
A férjed csak puttonyt tud üríteni, semmi mást. Lényegében egy here.. Mond egyáltalán nem érzed ezt gáznak?
Látom a kérdező már másik nick-ről jön magán segíteni 46-os személyében. Szánalmas.
Amúgy szerintem is kamu, jelentve az egész, ilyen segghülye némben a világon sincs.
Hiába fröcsögtök itt habzó szájjal. Jogilag most nem jár nekik semmi, amíg az apjuk él.
Örökölni esélyesek, de azt is ki lehet golyózni, megvannak erre a módszerek. Saját részét elajándékozhatja a közös gyereknek, magának haszonélvezetet alapít rá, és volt örökség, nincs örökség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!