Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a gonosz mostoha?

Én vagyok a gonosz mostoha?

Figyelt kérdés
A ferjemnek van 2 lanya es egy fia. A fiú közös gyerekünk a másik 2 lány másik 2 nőtől van. Sose volt a ferjemnek a 2 lannyal semmilyen kapcsolata, nem ismerik egymást. 20 éve élünk boldogan és a fiunk 19 éves. Van egy vállalkozásunk amit igaz a ferjem pénzéből de együtt epitettunk fel. A minap megjelent a ferjem egyik lánya hogy támogassa, vegyen neki ezt azt mert eddig gyerektartast se fizetett s most fizessen neki. Meg hogy bezzeg a közös fiunknak autót vettunk meg lakast már.. ehhez ugyan mi közük van?? Nekem eldurrant az agyam mert eddig semmilyen kapcsolat nem volt köztük, most megkeresi az apját es egyből a penzzel jön. Amikor elvalt a ferjem a lany anyjától megkapta a ház ertekenek felét a nő, ugy gondoljuk ez bőven fedezhette a gyerektartast is. Az meg hogy nem volt apai kapcsolat köztük hát istenem... nem ez az első. Mit tegyek? Most folyamat meg fognak jelenni a ferjem gyerekei?
2021. júl. 26. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
81%
Joguk van a férjed pénzéhez. Mást úgysem kaptak tőle.
2021. júl. 26. 15:26
 12/83 anonim ***** válasza:
23%

Bocs, de semmi nem JÁR nekik.

A férje adhat nekik pénzt, vagy vehet nekik valamit, ha akar. Ez még bőven nem örökség, hogy járjon.

Nem mellesleg a kérdezővel együtt kaparták ki a gesztenyét, a házasságban pedig közös a bevétel, szóval... Követelőzni egyik lány sem követelőzhet, itt a pasin múlik, hogy mennyit ad, és mennyit nem.

A véresszájú elhagyott feleségek lepontozásai ellenére is.

2021. júl. 26. 15:35
 13/83 anonim ***** válasza:
17%

"Mondjuk amekkora féreg vagy összeilletek, igazi álompár."

Miért féreg? Mert nem akar számára idegen felnőtt embereket finanszírozni?

2021. júl. 26. 15:38
 14/83 anonim ***** válasza:
93%
Egy esetleges öröklésnél, ha megjelenik három egy éjszakás kaland eredménye, ugyanúgy örök{l, mint a közös gyereketek.
2021. júl. 26. 15:42
 15/83 anonim ***** válasza:
86%
Ha elismerte az apasági akkor köteles addig gyerektartast fizetni amíg tanulnak( tehát egyetem végéig). Ennyi. Pampoghatsz akkor is köteles lett volna fizetni, szerinted a ház feléből csak gyereket tartott el? Abból vett egy lakást és abban nincs benne a rezsi, a gyerek ellátása stb. Te vagy az ostoba mostoha.
2021. júl. 26. 15:47
 16/83 anonim ***** válasza:
82%

Jár neki a pénz,ha már tartásdíj nuku volt.

Ő cseszte el anno,hat most térítse meg a "kárát" a drága férjed.

Te meg csak lapulj,mint szar a fűbe,mert ehhez neked semmi közöd nincs.

2021. júl. 26. 15:49
 17/83 anonim ***** válasza:
83%

14#

Nem mert válás után szart a gyerekeire.

Na azért egy féreg.

Kérdező! Igen az vagy.

Megérdemlitek egymást.

2021. júl. 26. 15:55
 18/83 A kérdező kommentje:
Nekem semmi közöm a ferjem masik 2 lanyahoz. Nem vagyok köteles nekik semmit se fizetni. A ferjem egyéni döntése volt hogy lemondott róluk. Az egyik anya egy alkesz volt a masik anyat meg csak a pénz erdekelte. Akkor minek kellett volna velük maradnia??? A gyerekek meg csak ugy jöttek. A mi közös gyerekünk tervezett volt, meg is lehet nézni a különbséget. Egyetemre jar, profi sportoló lett belőle, tobb nyelven beszel. A másik 2 lányt inkabb nem is reszleteznem. Mikor megjelent itt nalunk az egyik lany, kapasbol megkapta tolem az egyik markas kabátomat es 100ezer forintot adott neki az apja erre o még a jogosítványát is ki akarta fizettetni az apjaval. Ha a kicsit nem becsüli.... innen is látszik hogy neki csak a pénz kell.
2021. júl. 26. 16:13
 19/83 anonim ***** válasza:
87%
Édesmindegy ki döntése volt, a bikád gyerekeket csinált, köteles eltartani őket. Ha nem tette, vasaljanak be rajta minden fillért. A ti gyereketek nem gondolod, hogy azért is vitte többre, mert volt egy szerető apja? Látom nem csak értemileg, de érzelmileg is egy nulla vagy. Szerencsére a jog sem a ti oldalatokon áll.
2021. júl. 26. 16:15
 20/83 A kérdező kommentje:
Szerencsére a jog igen is a mi oldalunkon áll, a lányok elmultak 18 evesek(tehát visszafele már nem kovetelhetnek semmit a gyerektartasbol) , eddig nem pampogtak, most már maradjanak akkor csendben. Hagyjanak minket nyugodtan élni!!!
2021. júl. 26. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!