Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a gonosz mostoha?

Én vagyok a gonosz mostoha?

Figyelt kérdés
A ferjemnek van 2 lanya es egy fia. A fiú közös gyerekünk a másik 2 lány másik 2 nőtől van. Sose volt a ferjemnek a 2 lannyal semmilyen kapcsolata, nem ismerik egymást. 20 éve élünk boldogan és a fiunk 19 éves. Van egy vállalkozásunk amit igaz a ferjem pénzéből de együtt epitettunk fel. A minap megjelent a ferjem egyik lánya hogy támogassa, vegyen neki ezt azt mert eddig gyerektartast se fizetett s most fizessen neki. Meg hogy bezzeg a közös fiunknak autót vettunk meg lakast már.. ehhez ugyan mi közük van?? Nekem eldurrant az agyam mert eddig semmilyen kapcsolat nem volt köztük, most megkeresi az apját es egyből a penzzel jön. Amikor elvalt a ferjem a lany anyjától megkapta a ház ertekenek felét a nő, ugy gondoljuk ez bőven fedezhette a gyerektartast is. Az meg hogy nem volt apai kapcsolat köztük hát istenem... nem ez az első. Mit tegyek? Most folyamat meg fognak jelenni a ferjem gyerekei?
2021. júl. 26. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
87%
Nem te vagy a pénzéhes, de az a terved, hogy a férjed kizárja a másik két gyerekét a végrendeletéből. Aha. Remélhetőleg kamu a kérdés.
2021. júl. 26. 20:43
 52/83 A kérdező kommentje:
Szerencsére vannak törvények Németországban a magán vagyon vedelemre. Németországban élünk, mar német állampolgárok is vagyunk, tehát a 2 magyar gyerek nyilván sincs tartva, semmi közük az eletunkhoz. Mimdem amit mi elertunk, max a közös gyermekünke lehet. Ezek a másikak csak kovezetelozni tudnak.
2021. júl. 26. 21:56
 53/83 anonim ***** válasza:
93%

A ház értékének a felét megkapta a nő, a lány anyja. Közös volt a ház? Ha igen, ez járt a nőnek. De ha még nem is járt neki mondjuk házassági szerződés okán, de mégis megkapta, hogy a lányával szálljon le az apáról (ha így van, ez elég gusztustalan húzás volt a férjedtől), azt ő kapta, nem a gyerek, a gyerektartás így nincs letudva. Max. akkor lett volna letudva, ha az anyja erről lemond, és ehhez hozzájárul a gyámhivatal, de főleg utóbbit kétlem.

Te azt nem érted meg anyaként (ez a főbaj), hogy akivel összekötöm az életem, annak a nem tőlem lévő gyereke ugyan nem az én gyerekem, de nem is idegen.

2021. júl. 26. 22:20
 54/83 anonim ***** válasza:
93%
Szegény fiadat sajnálom, hogy ilyen szülei vannak...
2021. júl. 26. 22:24
 55/83 anonim ***** válasza:
85%
Ó, mostanra már Németországban is éltek... Egyértelmű kamu.
2021. júl. 26. 22:27
 56/83 anonim ***** válasza:
82%
Azért találsz ki iylet maiért a többi kérdést is aminél lebuktál :D
2021. júl. 26. 23:48
 57/83 anonim ***** válasza:
88%

😂😂😂🤦‍♀️

Ha Németországban éltek, hogy tudott megjelenni az egyik lány? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

2021. júl. 27. 06:18
 58/83 anonim ***** válasza:
25%
Erkölcsileg én nem akarok ítélkezni, viszont ezt a köteles rész fogalmát azért sokan félreértelmezik. Hiába van egy embernek tegyük fel egy 800 kmre élő gyermeke,akit 20 éve nem látott aztán majd mikor meghal az illető előkerül verni az asztalt hogy neki ez meg az jár,ha az adott személy előrelátó volt akkor kitagadhatta az adott gyermeket érdemtelenség miatt. Tehát köznyelvre lefordítva: ha az apa adott esetben segítséget kér a lányától,pl hogy mikor beteg lesz fogadja be,ápolja, a lánya ezt megtagadja már érdemtelenségnek számít. Azért a jog kifacsartabb annál mint amit sokan itt hajtanak, ne gondolja mindenki hogy a haszonlesőknek kedvez
2021. júl. 27. 06:31
 59/83 anonim ***** válasza:
93%
Saját gyerek hogy lenne már haszonleső? Köteles rész pedig van, olyan alapon senkit nem lehet kitagadni, "hogy hát én csináltam meg, de nem akarom, hogy bármit is örököljön utánam." Nyomós indokkal lehet kitagadni valakit, olyan alapon, amiről itt hadovál a kérdező nem lehet. A jog nem is az emberileg hulladék bioszülőknek kedvez, akik csak kölykezni tudnak, majd a felelősség már büdös nekik.
2021. júl. 27. 10:12
 60/83 anonim ***** válasza:
18%
59,de nem is azoknak a gyerekeknek akik csak a szülő pénzére pályáznak. Kicsit jobban értek hozzá amúgy, ti meg csak laikusként okoskodtok
2021. júl. 27. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!