Én vagyok a gonosz mostoha?
Figyelt kérdés
A ferjemnek van 2 lanya es egy fia. A fiú közös gyerekünk a másik 2 lány másik 2 nőtől van. Sose volt a ferjemnek a 2 lannyal semmilyen kapcsolata, nem ismerik egymást. 20 éve élünk boldogan és a fiunk 19 éves. Van egy vállalkozásunk amit igaz a ferjem pénzéből de együtt epitettunk fel. A minap megjelent a ferjem egyik lánya hogy támogassa, vegyen neki ezt azt mert eddig gyerektartast se fizetett s most fizessen neki. Meg hogy bezzeg a közös fiunknak autót vettunk meg lakast már.. ehhez ugyan mi közük van?? Nekem eldurrant az agyam mert eddig semmilyen kapcsolat nem volt köztük, most megkeresi az apját es egyből a penzzel jön. Amikor elvalt a ferjem a lany anyjától megkapta a ház ertekenek felét a nő, ugy gondoljuk ez bőven fedezhette a gyerektartast is. Az meg hogy nem volt apai kapcsolat köztük hát istenem... nem ez az első. Mit tegyek? Most folyamat meg fognak jelenni a ferjem gyerekei?2021. júl. 26. 15:04
61/83 anonim válasza:
Laikusként? 😆 Öcsém, onnantöl, hogy családtag (mindegy, hogy felnevelte-e avagy sem) egyszerűen JOGA van hozzá. A laikus itt egyértelműen te vagy.
63/83 anonim válasza:
61es mivel ezzel foglalkozom,nem vagyok laikus,nem egy öröklést láttam már. Attól hogy te családtag vagy semmi jogod nincs. Sőt elárulom neked ha van a bankszámládon 50millió és te egy vadidegent adsz meg örökösnek senki más egy fillért nem fog látni belőle
64/83 anonim válasza:
Persze, te ezzel foglalkozol. 😆 Amúgy nálunk nincs ilyen probléma, nekem apám van, nem csak egy primitív sejtdonorom. Egyébként pedig de, egyenes ági leszármazott örököl, köteles részből csak nagyon súlyos indokkal lehet kitagadni valakit. De a kérdés amúgy is kamu, szóval nem érdekel a téma se és te se (aki valószínű amúgy is a kérdező vagy másik nick-ről). Kicsit sem fura, hogy hirtelen idekerül egy ember nyalni a kérdező seggét, miután mindenki leoltotta.
65/83 anonim válasza:
Nem vagyok kamu,nem nyalom a seggét se senkinek,csak tényeket közlök,mert itt mindenki nem kicsit elfogult. De amúgy meg nem muszáj nekem hinni,csak azért előre senki ne költse el a sose látott családtagja után az örökséget,mert lehet jön a pofára esés.
66/83 anonim válasza:
Azt értsétek már meg, ha más nevére van íratva minden, akkor semmit, köteles részt sem örököl senki. Ilyen az öröklési szerződés.
67/83 anonim válasza:
Te meg azt értsd meg, hogy ha mindenki szembe tart veled az autópályán, akkor nem ők a hülyék!
68/83 anonim válasza:
Miért etetitek még mindig a trollt?
70/83 anonim válasza:
Igen, majd az összes ember megfordul a te kedvedért. 😆 Egyedül te mész a forgalommal szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!