Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a gonosz mostoha?

Én vagyok a gonosz mostoha?

Figyelt kérdés
A ferjemnek van 2 lanya es egy fia. A fiú közös gyerekünk a másik 2 lány másik 2 nőtől van. Sose volt a ferjemnek a 2 lannyal semmilyen kapcsolata, nem ismerik egymást. 20 éve élünk boldogan és a fiunk 19 éves. Van egy vállalkozásunk amit igaz a ferjem pénzéből de együtt epitettunk fel. A minap megjelent a ferjem egyik lánya hogy támogassa, vegyen neki ezt azt mert eddig gyerektartast se fizetett s most fizessen neki. Meg hogy bezzeg a közös fiunknak autót vettunk meg lakast már.. ehhez ugyan mi közük van?? Nekem eldurrant az agyam mert eddig semmilyen kapcsolat nem volt köztük, most megkeresi az apját es egyből a penzzel jön. Amikor elvalt a ferjem a lany anyjától megkapta a ház ertekenek felét a nő, ugy gondoljuk ez bőven fedezhette a gyerektartast is. Az meg hogy nem volt apai kapcsolat köztük hát istenem... nem ez az első. Mit tegyek? Most folyamat meg fognak jelenni a ferjem gyerekei?
2021. júl. 26. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
91%
Laikusként? 😆 Öcsém, onnantöl, hogy családtag (mindegy, hogy felnevelte-e avagy sem) egyszerűen JOGA van hozzá. A laikus itt egyértelműen te vagy.
2021. júl. 27. 10:36
 62/83 anonim ***** válasza:
84%
*onnantól
2021. júl. 27. 10:36
 63/83 anonim ***** válasza:
16%
61es mivel ezzel foglalkozom,nem vagyok laikus,nem egy öröklést láttam már. Attól hogy te családtag vagy semmi jogod nincs. Sőt elárulom neked ha van a bankszámládon 50millió és te egy vadidegent adsz meg örökösnek senki más egy fillért nem fog látni belőle
2021. júl. 27. 11:07
 64/83 anonim ***** válasza:
84%
Persze, te ezzel foglalkozol. 😆 Amúgy nálunk nincs ilyen probléma, nekem apám van, nem csak egy primitív sejtdonorom. Egyébként pedig de, egyenes ági leszármazott örököl, köteles részből csak nagyon súlyos indokkal lehet kitagadni valakit. De a kérdés amúgy is kamu, szóval nem érdekel a téma se és te se (aki valószínű amúgy is a kérdező vagy másik nick-ről). Kicsit sem fura, hogy hirtelen idekerül egy ember nyalni a kérdező seggét, miután mindenki leoltotta.
2021. júl. 27. 11:12
 65/83 anonim ***** válasza:
9%
Nem vagyok kamu,nem nyalom a seggét se senkinek,csak tényeket közlök,mert itt mindenki nem kicsit elfogult. De amúgy meg nem muszáj nekem hinni,csak azért előre senki ne költse el a sose látott családtagja után az örökséget,mert lehet jön a pofára esés.
2021. júl. 27. 11:25
 66/83 anonim ***** válasza:
0%
Azt értsétek már meg, ha más nevére van íratva minden, akkor semmit, köteles részt sem örököl senki. Ilyen az öröklési szerződés.
2021. júl. 27. 11:30
 67/83 anonim ***** válasza:
93%
Te meg azt értsd meg, hogy ha mindenki szembe tart veled az autópályán, akkor nem ők a hülyék!
2021. júl. 27. 11:52
 68/83 anonim ***** válasza:
84%
Miért etetitek még mindig a trollt?
2021. júl. 27. 12:00
 69/83 anonim ***** válasza:
0%
67# Akkor fordulj meg!:D
2021. júl. 27. 12:03
 70/83 anonim ***** válasza:
91%
Igen, majd az összes ember megfordul a te kedvedért. 😆 Egyedül te mész a forgalommal szembe.
2021. júl. 27. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!