Hogy vegyem rá apukámat, hogy ne meztelenül járkáljon az egész család előtt egész nap a lakásban? Mikor megmondtam, neki szépen, hogy egy pólót azért felvehetne, leüvöltötte a fejem, hogy milyen kis szemtelen sz.rházi vagyok, hogy ez gond nekem.
Figyelt kérdés
16/L
Apukám 50/F
2021. júl. 26. 10:22
51/94 anonim válasza:
Az apád nehezebben viseli a kánikulát, mint te. Minek szenvedjen, ha úgy jobb. Amúgy én sem hordok otthon felül ruhát. Az anyámat nem zavarja ez .
52/94 anonim válasza:
Szólj neki, hogy senki nem kivàncsi a rusnya vèn, szottyadt testére.
53/94 anonim válasza:
A végére el is tünt a kérdezö valamiért...
54/94 anonim válasza:
Vérig sérted, mekkora egy senki, hogy még klímátok sincs. Bezzeg erre, arra, és ammara szarokra el tudja költeni a pénzt... Miután beszereltette a klímát, majd meglásd felöltözik. Játszák, az eszüket, hogy "én nem vagyok szégyenlős", "én bírom a meleget", közbe nyilvánvalóan majd belepusztul a kánikulába. Gondolom az egész hátán két perc alatt átütne a lé, ha felvenne valamit.
55/94 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem apámnak egy jó trikót, tetszett neki, de felvenni csak nem akarta hanem azt mondta, meleg van ehhez lányom ilyenkor, de köszi, hogy vettél apádnak egyet, majd jó lesz az utcára.... no komment
2021. júl. 27. 06:20
56/94 anonim válasza:
Miért nem gatyát vettél neki? Nem is értem.
57/94 A kérdező kommentje:
56/ mert gatyát semmi pénzért nem venne fel ilyen melegben....
2021. júl. 27. 07:56
58/94 anonim válasza:
Csak nyáron jár meztelenül? Télen bundában ül otthon?
59/94 A kérdező kommentje:
58/ hát igen sajnos, ahogy írod.
2021. júl. 27. 08:09
60/94 anonim válasza:
Mert fűtés sincs ugye.... oké már tegnap is sokaknak leesett, de szerintem ne erőltesd ezt a kamu sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!