Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apukámat, hogy...

Hogy vegyem rá apukámat, hogy ne meztelenül járkáljon az egész család előtt egész nap a lakásban? Mikor megmondtam, neki szépen, hogy egy pólót azért felvehetne, leüvöltötte a fejem, hogy milyen kis szemtelen sz.rházi vagyok, hogy ez gond nekem.

Figyelt kérdés

16/L

Apukám 50/F

2021. júl. 26. 10:22
 31/94 anonim ***** válasza:
89%
Anyád mindeközben hol van?
2021. júl. 26. 12:12
 32/94 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ki van még az "egész családban"....??

Azokat nem zavarja? Anyádat, tesókat...????

2021. júl. 26. 12:13
 33/94 Klárika Szilágyi válasza:
86%
Szia.Az én férjem is pucéron járkált a lakásba mikor megesküdtünk,hiába szóltam,hogy legalább egy alsót vegyen fel,nem hallgatott rám.Nem szóltam,át mentem a szomszédhoz és meghívtam őket egykis délutáni teázásra.Mondtam ne csöngessenek az ajtó nyitva lesz,úgy megszégyelte magát soha többé nem járkált pucéron.Csináld te is ezt,azokat hivd meg akik láttán úgyérzed,hogy elszégyenli magát,ne feled az ajtót ne zárd kulcsra.!!!
2021. júl. 26. 12:33
 34/94 anonim ***** válasza:
83%
Itthon maximum a fiaimtól tűrném el ezt, akkoris csak nyáron és ameddig kicsik. Egy felnőtt férfitől nem normális viselkedés ez, hogy mutogatja a pöcsét. Nagyon tetszett a teadélutános válasz. Én is simán megtenném.
2021. júl. 26. 12:37
 35/94 anonim ***** válasza:
20%
Kezdj el te is meztelenkedni elötte.
2021. júl. 26. 12:41
 36/94 anonim ***** válasza:
91%

Mikor meglattam a kérdést, ugy tudtam hogy lesz legalabb egy olyan válasz hogy “o haza, o szabályai” es mit ad isten, pont az elso az😂😂😂😂

Amugy undorito, utalom az ilyen embereket, családon belul se kene mesztelenkedni. Ez egy privat dolog

2021. júl. 26. 13:32
 37/94 anonim ***** válasza:
96%
Mit jelent az hogy eltakarja az alsó gatyával de himbálózik? Ki a franc az aki meztelen járkál egy alsóval a kezében amivel csak letakarja. Nem valami életszerű
2021. júl. 26. 13:42
 38/94 anonim válasza:
21%
Nem értelek kérdező.. Miért gond ez neked? Férfiak megtehetik, majd a férjed is meg fogod erre kérni vagy a fiú gyereked? Vagy talán szégyelled apádat?
2021. júl. 26. 13:50
 39/94 anonim válasza:
96%
hozzátenném, hogy alsó nadrág nélkül már tényleg undorító egy dolog, de ha alul minden van akkor ne problémázz ezen szerintem..
2021. júl. 26. 13:53
 40/94 anonim ***** válasza:
98%
37.Ha jön mondjuk a postás vagy a szomszéd nem állhatok elé egyszál brében, például.
2021. júl. 26. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!