Hogyan lehet leválni a szülőkről?
Nagyon vacak gyerekkorom volt, sokat bántották. Azóta rengeteget változtak, anyukám igyekszik, de nem tudok megbocsátani nekik.
Már nem bántanak fizikailag, de úgy érzem hogy kötélen rángatnak az anyagi függőség miatt. Minden rossz ami nem úgy történik ahogy ők szeretnék. Megmondják hogy mit és hogyan csináljak, mintha egy kisgyerek lennék, és balhé van ha másképp cselekszem.
Szeretném megszakítani velük a kapcsolatot, de nem tudom hogyan lehetne ezt "szépen". Nem akarok műsort, kiabálást, egymásnak olyat mondani amit csak az indulatok provokálnak, de később megbánjuk...stb
Első lépésként azt szeretném ha megszűnne az anyagi támogatás. Biztos rohadt nehéz lesz egyetem mellett magamat eltartani, de nem akarok marionett bábu lenni, ahol ők mozgatják a madzagokat.
Más szakon szeretnék tanulni, amit ők nem támogatnak, nekem esnek amint felhozom.
Bármi ötlet, tapasztalat?
23 éves vagyok
De ezt hogyan kommunikáljam feléjük?
Már koliban lakom pár éve.
én gyűjtenék némi tartalékot, mielőtt ezt meglépem.
ha szóban nem megy, akkor levélben tenném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!