Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apukámat, hogy...

Hogy vegyem rá apukámat, hogy ne meztelenül járkáljon az egész család előtt egész nap a lakásban? Mikor megmondtam, neki szépen, hogy egy pólót azért felvehetne, leüvöltötte a fejem, hogy milyen kis szemtelen sz.rházi vagyok, hogy ez gond nekem.

Figyelt kérdés

16/L

Apukám 50/F

2021. júl. 26. 10:22
 11/94 anonim ***** válasza:
77%
10-es, azt írja meztelenül járkál az egész család előtt. Ebből nekem az jön le, hogy alul-fölül meztelen.
2021. júl. 26. 10:43
 12/94 anonim ***** válasza:
97%
Ha valakin nadrág (vagy minimum alsógatya) van, akkor azt félmeztelennek nevezzük.
2021. júl. 26. 10:44
 13/94 anonim ***** válasza:
92%
Akkor jobban zavarja hogy nincs rajta póló minthogy nincs rajta gatya? nem hinném.Szerintem a meztelenség alatt azt értette nincs rajta póló.
2021. júl. 26. 10:44
 14/94 A kérdező kommentje:

Hát néha alsógatya van rajta, de úgy, hogy nem veszi fel hanem azzal takarja el a nemi szervét és úgy himbálózik, télleg szó szerint a lakásban.

Nagyon undorodok ettől a meztelenkedésétől mert tudom az apukákban nem ezt kell nézni, de sajnos nagyon hányadék a teste ahhoz, hogy egyszáll semmibe járkáljon.

2021. júl. 26. 10:46
 15/94 anonim ***** válasza:
82%
"10-es, azt írja meztelenül járkál az egész család előtt. Ebből nekem az jön le, hogy alul-fölül meztelen." Ja, és ha valaki meztelen, pólót akarsz vele fölvetetni, nem alsógatyát?
2021. júl. 26. 10:47
 16/94 anonim ***** válasza:
89%
Akkor elmondod neki hogy gatya legyen rajta. ennyi. a többibe nem köthetsz bele.
2021. júl. 26. 10:48
 17/94 anonim ***** válasza:
5%
egy 16 éves pont lesrja hogy mászkál az apja nyáron. VAgy elmegy ha úgy van vagy bezárkózik. nem ide fog kérdést kiírni.
2021. júl. 26. 10:57
 18/94 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is kamu. Ha apám meztelen lenne itthon, nem az zavarna leginkább, hogy póló nincs rajta.
2021. júl. 26. 11:18
 19/94 anonim ***** válasza:
28%

Lehet, hogy a kamaszlányt zavarja apuka sörpocakja, de érdeklődve nézné, ami alatta himbálódzik?

Jujj, gonosz vagyok, de talán egy ilyen debil kérdésnél megbocsátható!

:-))))))

2021. júl. 26. 11:21
 20/94 anonim ***** válasza:
78%
Ez a meztelenfétises troll. Korábban sosem tudtam, hogy miért beszélnek róla, de tényleg létezik. Szóról szóra szinte ugyanezt a kérdést írja ki időről időre! Kérdező szégyelld magad! Más, valóban ilyet elszenvedett embert aztán nem vesznek komolyan a magadfajta miatt! Oké, tudjuk, hogy ez a fétised, de ezt vidd máshova! A GYK nem fétisklub!
2021. júl. 26. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!