Hogy vegyem rá apukámat, hogy ne meztelenül járkáljon az egész család előtt egész nap a lakásban? Mikor megmondtam, neki szépen, hogy egy pólót azért felvehetne, leüvöltötte a fejem, hogy milyen kis szemtelen sz.rházi vagyok, hogy ez gond nekem.
Figyelt kérdés
16/L
Apukám 50/F
2021. júl. 26. 10:22
21/94 anonim válasza:
Szóld le, hogy milyen kicsi, petyhüdt pöcse van. Egyből föl fog öltözni, ha férfiből van.
22/94 A kérdező kommentje:
Pont hogy engem nem vesznek komolyan a többi hülye troll miatt, mert én szenvedek meg van más is aki ilyen miatt szenved csak a sok hülye miatt nem vesztek komolyan, amugy megértem.
2021. júl. 26. 11:31
23/94 anonim válasza:
Na, és akkor tényleg a homokosokról meg az érzékenyítésről kell népszavazni, amikor elvileg normális emberek itt tartanak ebben az országban. Hát szép, mondhatom
24/94 anonim válasza:
16 évig nem zavart? Vagy ma töltötted be, és alig vártam, hogy legálisan megkérdezhesd itt?
25/94 anonim válasza:
Ha nem te vagy a troll, akkor pedig szólj anyádnak, hogy hasson rá, hogy ne meztelenkedjen!
26/94 anonim válasza:
De, ha valakin nincs póló az nem meztelenség
27/94 anonim válasza:
Pont azt akartam kérdezni, amit a 28 ír...
Pont MOST kezdett el zavarni...??? Eddig észre sem vetted??? Kérdező....
28/94 anonim válasza:
Higgyétek el nem troll. Szomszéd család állandóan meztelenkedett egymás előtt, gyerekek is, ebben nőttek fel, ez volt a szokás. Volt,hogy átmentem és nagyobbik lány (már felnőtt volt) meztelenül flangalt előttem is,merthogy ő ruhát próbál..Közben mindenki otthon volt. Elég beteg dolog, de persze ők a mintacsalád...
29/94 anonim válasza:
Itt sok hozzászóló biztos nem jár nudista strandra:)
30/94 anonim válasza:
Naturisták, nudisták... Miért ne lehetne, 32-es...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!