Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anyának miért kell mindig...

Egy anyának miért kell mindig azt hangoztatnia, hogy ő mennyire szép?

Figyelt kérdés

Anyukám eléggé nárcisztikus. Folyton azzal van elfoglalva, hogy mennyire szép még 50 évesen is. Most is esküvőbe megyünk szombaton, felvette a ruháját és azt mondta mindenki azzal lesz elfoglalva, hogy neki milyen jó lábai vannak.

Én őszintén megmondtam neki, hogy nehogy azt higgye, hogy egy rakás ismeretlen ember mind vele lesz elfoglalva.

Erre azt mondta csak irigy vagyok, mert én 50 évesen nem leszek olyan jó nő, mint ő.

Igen, lehet hogy irigy vagyok,mert én sajnos nem örököltem a szépségét, 25 évesen barátom se volt soha, de elmentem egyetemre, neki viszont a felszínes témáin kívül semmilyen beszédtémája nincs. Olyan személyiség, akivel az életben általában messzire elkerüljük egymást.

Azonban én biztosan nem adom alá a lovat, csinos, de nem ő lesz a középpontban, hiába is akarja.

Én megértem hogy ez egy kompenzációs mechanizmus a részéről mert nehezen fogadja el az öregedését, de attól még nagyon elkeserítő, ha folyton azt vágja a fejemhez, hogy én nem érek annyit, mint ő. A húspiacon a 25 évem még mindig többet ér, és ez fáj neki.

2021. júl. 1. 11:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
69%
:) huuha kedves kérdező ,én rettenetesen sajnálak téged,hogy mindenki hibás csak te nem, nem értem miért nem volt még senkid eddig?
2021. júl. 1. 12:17
 12/102 A kérdező kommentje:

9-es nem arról van szó, hogy senki nem akarna, csak épp értelmes fiatalember nem került még a közelembe. Bölcsészkaron nem egyszerű ismerkedni, nem vagyok bulizós típus. És több barátnőm is jár ebben a cipőben. Jártam valakivel 2 hónapot, de azt kapcsolatnak nem nevezném, ahogy a kósza netes randikat sem. Olyan szépen elő tudjuk adni magukat chaten, de az életben nem működik.

És mivel anya 2x vált el, nem irigylem a kapcsolatait, nem jó embereket választott, úgyhogy kicsit szkeptikusabb vagyok a témát illetően, amin annyira nem lepődöm meg. A közeli családomban is mindenki elvált.

2021. júl. 1. 12:20
 13/102 anonim ***** válasza:
83%

10: a fejedben kombinálod túl ezeket a dolgokat...

Tök fölöslegesen rágódsz ilyen sz.rságokon...

2021. júl. 1. 12:20
 14/102 anonim ***** válasza:
72%

12: aha, sejtettem, hogy innen fúj a szél... :)

Neked nincs senkid, és statisztikailag ugyan kapósnak érzed magad, de a valóság meg nem hozza a statisztikát... :_D :_D :-D

Szimpla irigység, verd ki a fejedből, csak magadnak teszel rosszat ezzel.

2021. júl. 1. 12:21
 15/102 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek az az életcélja, hogy tapadjanak rá a pasik. Én demiszexuális is vagyok, nem indulok be csak úgy, ahhoz egy kicsit több kell. Nem találtam senkit, aki ezt megértené, vagy elfogadná. Aki szeretne és elfogadna, az várna kicsit többet a 2. randinál, de manapság ez nehéz.
2021. júl. 1. 12:26
 16/102 anonim ***** válasza:
57%

demiszexuális, anyámborogass.... :-D :-D :-D

Találj még ki külön fogalmakat magadra, hogy miért nincs senkid...

Önigazolás ezerrel... LOL

2021. júl. 1. 12:35
 17/102 anonim ***** válasza:
100%

Lehet anyádnak sincs önbizalma és ezzel erősíti magát, hogy ilyeneket mond.

Én is szoktam ilyet.

2021. júl. 1. 12:38
 18/102 A kérdező kommentje:
16-os nézz utána mit jelent a fogalom. Inkább az aszexuális irányba hajlok és hidd el, ez sokaknak nem zsánere ;)
2021. júl. 1. 12:51
 19/102 anonim ***** válasza:
82%

"...akkor a korombeliek is őt akarnák felszedni, de ez nem igaz. :D"

De nem latom az osszefuggest. A korodbeliek teged sem akarnak ezek szerint felszedni..

2021. júl. 1. 13:04
 20/102 anonim ***** válasza:
73%

16.nézz azért googlera mert nem légből kapott fogalom ez valóban létező mint a többi más szexualitás.

-demiszexuális

-aszexuális

-homoszexuális

-heteroszexuális

stb..még van pár.

2021. júl. 1. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!