Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anyának miért kell mindig...

Egy anyának miért kell mindig azt hangoztatnia, hogy ő mennyire szép?

Figyelt kérdés

Anyukám eléggé nárcisztikus. Folyton azzal van elfoglalva, hogy mennyire szép még 50 évesen is. Most is esküvőbe megyünk szombaton, felvette a ruháját és azt mondta mindenki azzal lesz elfoglalva, hogy neki milyen jó lábai vannak.

Én őszintén megmondtam neki, hogy nehogy azt higgye, hogy egy rakás ismeretlen ember mind vele lesz elfoglalva.

Erre azt mondta csak irigy vagyok, mert én 50 évesen nem leszek olyan jó nő, mint ő.

Igen, lehet hogy irigy vagyok,mert én sajnos nem örököltem a szépségét, 25 évesen barátom se volt soha, de elmentem egyetemre, neki viszont a felszínes témáin kívül semmilyen beszédtémája nincs. Olyan személyiség, akivel az életben általában messzire elkerüljük egymást.

Azonban én biztosan nem adom alá a lovat, csinos, de nem ő lesz a középpontban, hiába is akarja.

Én megértem hogy ez egy kompenzációs mechanizmus a részéről mert nehezen fogadja el az öregedését, de attól még nagyon elkeserítő, ha folyton azt vágja a fejemhez, hogy én nem érek annyit, mint ő. A húspiacon a 25 évem még mindig többet ér, és ez fáj neki.

2021. júl. 1. 11:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
54%
Szépen megmagyaráztad, hogy miért vagy egyedül, olyan jó kis incelesen, csak lányban. Mindenki más hibája, hogy senki sem elég jó neked, hogy nehogy szembe kelljen nézni azzal, hogy egyébként semmi sem gátolja az ismerkedést, egyedül te magad. Ha neked nem felel neg az a réteg, akit te meg tudsz mozgatni, akkor neked kellene tenni ellene. De tényleg, így egyedül maradsz, mert akiknél esélyed lenne, azok neked nem kellenek, de ne hidd már 25 évesen, hogy eljön a jól kinező, PhD-s Indiana Jones és happy end. Mert nem fog.
2021. júl. 3. 10:36
 92/102 A kérdező kommentje:
Nézd, lehet már ideírtál 20 hozzászólást, de ezzel sem hiteles, sem megnyerő nem leszel, hogy egy vadidegen embert szapulsz. Foglalkozz a magad dolgával légyszi. :)
2021. júl. 3. 10:41
 93/102 anonim ***** válasza:
22%

Hiteles és megnyerő, az te szeretnél lenni. De nem leszel. Én szembesítenélek saját magaddal, de megsértődsz, mert talál. Erről nyilván nem én tehetek. Ráérek éppen a te dolgoddal foglalkozni. Szívesen segítek, látod. :)

Ja, és igazán nincs mit.

2021. júl. 3. 11:31
 94/102 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, a 93 az a pitsha lesz, aki kimondottan a véredet akarja szívni. Nem muszáj kontaktusba kerülni vele.
2021. júl. 3. 12:22
 95/102 anonim ***** válasza:
73%
Sz.rd le kérdező, mint leírta, van ideje, azért jár ide, mert egyetlen öröme van, az hogy idejár kötekedni. 🙂
2021. júl. 3. 12:40
 96/102 anonim ***** válasza:
50%
Te most épp a szintemre süllyedtél. Mert nem bírtad ki. Mert belementél. Mert azt hitted, ér valamit, ha leírod. Az ostobi, az te vagy. Tudod, mint a viccben. Ki a nagyobb hülye, a rendőr, vagy a felesége, hogy hozzáment?
2021. júl. 3. 21:19
 97/102 anonim ***** válasza:
85%
De mivel te ezt komolyan gondolod, te sajnos ott is maradsz. Én ezt a trollmaszkot leveszem, amint bezárom az oldalt. Te ki tudsz bújni a bőrödből?
2021. júl. 3. 21:20
 98/102 anonim ***** válasza:
72%
hagyjátok, elbeszélget ez a szerncsétlen itt magával.
2021. júl. 3. 21:36
 99/102 anonim ***** válasza:
85%
És mégegy. De ha csak ennyire futja, akkor minek kell ideokoskodni egyáltalán? Legalább valami izgit dobnátok, hogy megérje, de a végén még rátok unok. Komolyan, szánalom, hogy van pofád fölényeskedni arra, hogy nem bírod ki, és azt hiszed, hogy a tiéd az utolsó szó. Hát nem. Akkor leszel király, ha kibírod, és csöndben maradsz. Vagyis, no. Felülemelkedsz. Mond valamit, hogy ne etesd a trollt, okoskatörp?
2021. júl. 3. 22:53
 100/102 A kérdező kommentje:

Ha esetleg érdekel valakit, szuper volt az esküvő, 25-en voltunk, jót buliztunk, csak a társaság harmadát ismertük,de volt akivel összehaverkodtunk.

Mivel csak rokonok voltak jelen, így partiképes fiatalember egyikünknek sem akadt anyuval haha.

Ami a boldogságot illeti, a nagybátyámnak ez a 2. házassága, a feleségének is, és a társaságban is volt még 3 elvált nő anyun és a menyasszonyon kívül. A 19 és a 24 éves unokatesóm is szingli. Manapság semmire nincs garancia, de azt igaznak tartom, hogy aki mer, az nyer.

Úgyhogy a trollkodó válaszolónak csak annyit mondok, sok boldogságot neki, mindenki más meg éli az életét, meg a lehetőségeit, ahogy tudja. :)

A témát a magam részéről lezárom. Ha unod a banánt itt kedves troll, akkor ajánlok olyan fórumokat, ahol feltűnőbb jelenség lehetsz, mert itt a gyiken túl gyakori az ilyen típusú hozzáállás. Úgyhogy a kreativitásod mindenképpen nulla. De remélem jól érezted magad. Van akinek csak ez jut, máson nevetni. Én szánom az ilyen embereket. :D Na pussz.

2021. júl. 4. 01:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!