Azok, akik gyakran hangoztatják, hogy "mindenkinek más a szép", tudják, hogy ez azt jelentené, hogy a világon legfeljebb csak egy embernek tetszene, de még ez az egy se biztos?
Ez a duma tipikus randa ember duma mint a "pénz nem boldogít" ami csóró duma...
Aki objektíve ronda az mindenkinek ronda. Kivéve talán 1-1 betegebb, perverzebb embert.
De nem is fair ez: Míg 10 srácnak legalább 7-8 különböző csaj a szép...
Addig 10 csajnak max 3 srác a szép a másik 7 meg mehet a francba
Elég szégyen, hogy a nőknél a haj, szemszín dönt arról, hogy ki tetszik nekik, nem pedig a kisugárzás. Én teszek arra, hogy egy lánynak milyen színű a haja vagy a szeme, ha jó kisugárzása van, és aranyos arca.
He?
mar miert feltetelezne csak egx embert?
nekem a kis ellu lanyok tetszenek, a nagymelluek taszitanak...
az alacsonxabb lanyokat jobban kedvelem, van aki a magasakra bukik
szeretem a veznakat, ami sokakat taszit, de szeretem azt is ha van mit fogni (nem kover)
nem szeretem a vastag ajkakat, mast ez kimindottan beindit
A szoke kekszemu lanyoktol a hideg raz:D
szeretem a szeles csipoju lanyokat... hmmmnyamm:D
szoval amig szoktak mondani, hogy "szoke nagymellu, hosszucombu bombazo" akkor en mindig elborzadok, mert nekem rz nem tetszik.... vagyis amig valakinek ez tetszik, ezt talalja szepnek, addig en mast talalok szepnek.... vagyis mjndenkinek mas a szep, bar pontosabban monrva mindenkinek megvan a maga izlese
Oke, latom van esely, hogy belekotnek a mulskelemzesembe:D
a hajszin olyan parameter ami merheto, definialhato, a kisugarzas, az aranyossag nem az... es a szep fogalma pont olxan mint a kisugarzas vagy az aranyossag fogalma, tehat szubjektiv... ha valaki azt mondja, hogy ot nem erdekli a kulso reszletei, csak a kisugarzas, az kb olyan, mintha azt mondana, hogx "a lenyeg, hogy szep legyrn"(butitva)... ezzel meg ugye nem jutun elorebb a kerdesben:D
Rohadtul nem azt mondtam, h nálam nen fontos a kisugárzás -.-
Csak azt, h mindenkinek van egy ideálja... De mindegy, felesleges ilyen radikálisokkal kedvesen beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!