Hogy mondjam el a férjemnek, hogy nem szeretném itt látni most a gyereket?
Nem tudsz mit tenni. Ha most szólsz, hogy a gyerek nem mehet, akkor a párod és a szülei is haragudni fognak rád.
Nem kellene úgy ráfeszülnöd a dologra. Jól is elsülhet a hétvége.
Én ezt biztos nem hagynám annyiban a férjed helyében. El kell vinni egy gyerekpszichológushoz akinek el kell mondani az egész sztorit. A nagyisat is feltétlenül. Biztis ki tudja bogozni higy mi van a gyerekkel, és mit mondogat neki a nagyi...
Amúgy mint mondtad biztos mondani fogod a férjednek a dolgot. Szerintem ezt nem lehet sértődés nélkül megoldani. Vagy ő vagy a nagyszülők (akik valószínű látni szeretnék az unokájukat) sértődnek meg.
Most ettől a problémától teljesen függetlenül légyszí tedd fel magadnak a kérdést: Szerinted amiket írsz, normális dolgok? Szerinted ez egy normális család, amiben éltek?
Én nagyon gyorsan lelépnék ebből az egészből.
Sziasztok,
döbbenetes ezt a családi “Maunikaaaa-sóóó”-t olvasni.
Kérdező: én tudod mit nem értek?
(Nem partvonalról kérdezek: elvált vagyok, a kisfiam 11- tehát hasonló èletszakaszban van, mint a férjed kislánya).
Hogy a bánatban tudsz felnézni egy ilyen teszetosza rongy emberre?!?!
A gyerek durván (!) el van hízva (ergo sz..rnak az egészségére és igenis 12 èvesen azt eszi, amit kap, amit adnak neki).
Visszamaradt/megrekedt pszichésen (cumiziiik?! anyával egy ágyban???)
Apuka meg “jajj szegény gyerek” meg “jajj brühühűű megszívat akkor az ex”?!
Ez a férfiminta, akit te beengedsz ágyadba, asztalodhoz, saját gyerekednek példamutatásként?!
Jól értjük, hogy a teszetosza ember még bíróságra sem ment?
Könnyű sápítozni, tenni luxus a saját gyerekéért? (A tiédet is “elviseli”)
Hagy gratuláljak a nagyszerű választásodhoz/ a legkisebb gond itt az, hogy a nagyi odacipeli-e a gyereket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!