Hogy mondjam el a férjemnek, hogy nem szeretném itt látni most a gyereket?
Figyelt kérdés
A férjemnek van egy gyereke az előző házaságágból. 12 éves és nagoyn sokszor próbáltam már, hogy jó legyen a kapcsolatom vele, de sajnos falakba ütköztem. 5 éve vagyunk együtt. A gyerek nagyon ellensges velem, hazugságokat talál ki és manipulálja az apját. Én úgy voltam vele, hogy csak "gyerekcsíny", de az apja mondta, hogy sajnos tényleg ilyen a gyerek, már pszihologushoz küldték a suliból, de anyuka nem viszi...nem is az alényeg, hanem meghívtam a szüleit hozzánk egy hétvégére, mert szegények sose mozdulnak ki otthonról. Erre kitalálta a férjem, hogy hozzák a gyereket is. Egyszer volt nálunk, akkor iszonyat nagy botrány volt belőle, mert nagyon csúnya dolgokat hazudott anyukának, aztán apával mi veszekedtünk. Ő minden 2. hétvégén ott van a gyereknél, tényleg akkor emgy amikor akar, de én nem szeretném a gyereket nálam még egy ideig, amig bennem vannak ezek, mert csak a feszültséget generálja. lehet azt hiszitek hogy rossz mostoha vagyok, de nem...tényleg rengeteget kipróbáltam hogy müködjön, de olyanokat csinált mondott, ami nagyon rosszul esett. és nekem is van 14 éves gyerekem, tehát tudom milyen, sose csinált iylet a férjemmel szemben. hanem elfogadta. és még mielőtt az jön le hogy a férjemnek el kell fogadnia az enyémet, én nem fogadom el az ővét...erről szó sincs. választhatott, senki nem fogott fegyvert a fejéhez, de nem is kell nevelnie az enyémet. mindent megoldok egyedül a gyerekkel kapcsoaltban, meg a gyerek apjával jó a kapcsolatom, ezért ő segít. szóval csak annyi hogy az zavar, hogy tudja a férjem hogy, mondtam már neki többször, hogy adjon nekem időt, mert nekem ez mélyen fekszik ami történt. de ő annyira akarja nyaraltatni a gyereket, hogy nem érdekli mit mondok. pedig vihetné ahova szeretné. sose szólok bele. és most meg elém állított azzal, hogy a szüleivel megbeszélte, hogy hozzák a gyereket is. nem velem kellene megbeszélni először? viszont ha meg most azt mondom, hogy nem, akkor a szülei is biztos fogják mondani, hogy milyen vagyok.2021. jún. 28. 11:30
1/60 anonim válasza:
Jól értem, hogy egy hétvégéről van szó? Ennyit azért ki lehet bírni.
2/60 anonim válasza:
Nincs itt ellentmondás?
"Egyszer volt nálunk.."
"nagoyn sokszor próbáltam már, hogy jó legyen a kapcsolatom vele"
4/60 A kérdező kommentje:
igen, de szerettem volna a szüleivel tölteni a hétvégét. direkt a gyerkőcömet is úgy beszéltem meg az apjval hogy akkor hétvégén vigye el...
2021. jún. 28. 11:42
5/60 anonim válasza:
#3, az "egyszer, amikor nálunk volt" nem ugyanaz, mint az "egyszer volt nálunk". De köszi a tudásbázist. Olvasgasd te is.
6/60 A kérdező kommentje:
2es mire fel érted? az hogy egyszer volt nálunk ,én meg próbáltam sokszor vele kapcsolatot teremteni az miért zárja ki egymást? én többször voltam ott ahol a párom (meg a gyerek lakik), így ő sokat volt az apjánál, mikor én is ott voltam.
2021. jún. 28. 11:45
7/60 anonim válasza:
Mondjuk az igencsak mókásan hangzik, ha az apa új barátnője megy az apával a gyerek anyjához, vagyis az exhez gyereket látogatni....
Egy hétvégét ki lehetne bírni.
8/60 A kérdező kommentje:
nem az exhez megyünk, hanem olyankor mamánál vagyunk. ott van agyerek olyankor velünk.
2021. jún. 28. 11:53
9/60 anonim válasza:
Nem értem, miért utál ennyire? Fiú vagy lány?
Gondolom, lány, mert a fiúk lesz.rják kb, hogy kivel vannak a szüleik.
10/60 anonim válasza:
Egy hétvégét ki lehet bírni.
Nem írtad le, konkrétan mi történt, ha mást mond utólag, mint ami történt, akkor egyszerűen kerüld azokat a helyzeteket, amikor kettesben lennétek, vagy ilyenkor kapcsold be felvételre a telefonod hangrögzítőjét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!