Hogy mondjam el a férjemnek, hogy nem szeretném itt látni most a gyereket?
39es...a nevelést úgy értem, hogy nem a saját nevelését erölteti rá. tehát ott van ha kell, de nem szól bele...nem is tudom ezt hogyan mondjam.
igen egyszer volt nálunk egy hétig. de én nagyon sokat voltam ott velük. 2 hetet is töltöttem velük. hétvégénként mentem apával, apa kérésére, hogy töltsünk sok időt hármasba. ott is sokszor problémák voltak. de túl tettem magam rajta. tavaly itt volt és akkor mondtam, hogy elég volt. ok hogy gyerek de mindennek van határa. én nem fogok mostmár teperni...
Van baj a gyereknél is fejben, az tuti. Persze, most megölnek az ősanyák, hogy a gyerek szent és sérthetetlen, de ha az apja foglalkozik vele és szereti, akkor valami kattanása kell, hogy legyen, ami a személyiségéből fakad. Nem minden gyerek normális, ez azért a játszótereken is kiderül.
Én tényleg azt mondom és biztos fáj, de ez hosszútávon nem fog működni, bármennyire is a társad, ez az egész dolog egy kolonc, ami még nagyon nagyon sokáig fog kísérteni. Egy próbát tehettek a pszichológussal, de szerintem sok eredményt nem fog hozni, te meg rámész teljesen idegileg. Én is voltam fiatalon hasonló helyzetben, csak ott még kisebb volt a gyerek, az anya se volt normális, a végén meg kiderült, hogy a pasim se, úgyhogy hála a jó istennek leléptem. Mindig a saját mentális egyensúlyodat tartsd szem előtt, plusz van egy saját gyereked is, annak is csak valamiféle nyugalmat kéne biztosítani.
én ezekkel tisztába vagyok. és a férjem is. de tart attól, hogy az anyuka még jobban ki fog b@szni vele, illetve a gyereken csattan majd. mert sok olyan van amit nem mondhat el a gyerek se. szóval itt nem csak egy kis apró baj van, amit a férjem el tud simítani. sokszor sír a gyerek, hogy nem mondhatja el...de hogy mit azt tényleg nem mondja el. otthon meg anyukánál apját sároza be. mint írtam többször is, abban reménykedünk, hogy megjön neki is az esze.
az én gyerekemnek is helyén van. az apukájának van egy barátnője évek óta. mi jóba voltunk a csajjal, csak egyre féltékenyebb lett, mert apukával jóba vagyok és teljesen meg van vadulva az is. de mondtam, addig amig a gyerekem nem látja kárát, addig nem érdekel. a gyerek meg csak viccelődik itthon és röhög,hogy meg ne tudja *marika hogy apa bejött hozzánk egy kávéra vagy iylesmi ... tehát lehet ezt így is kezelni, meg duzzogva is mint a másik gyerek
Kérdező, jelen pillanatban te is duzzogsz de keményen..
És véded a párodat a mitől is? Hogy nem képes elővenni a tökeit a gatyából? És ha kell, a törvény erejével fellépni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!