Kényszerit apám engem dolgozni ?
Napi 12000 nagyon király.
Tiniként én hétvégente dolgoztam suliidőben, nyáron nem. Amúgy el voltam kényeztetve, úgymond nem volt rá szükségem. Nálam anyám nyomatta, de olyan bűntudat keltő módon.
Nem bánom hogy korán belecsöppentem. De azt igen ,hogy bizony az egészségem rovására ment. 12 órákat álldogáltam díszként egy folyosón mint hosstess. Azóta se tudok sokat állni egyhuzamban, mert borzasztóan fájnak a lábaim.
Szerintem gondold át, mire szeretnél költeni, ruhákra, elektronikai cuccokra, bármire. Nagyon jó érzés a saját megkeress pénzedből megvenni, teljesen más mintha megkapnád a szüleidtől.
De igaza van az előttem szólóknak. Amikor nyáron is munka van felnőttként, jó érzés vissza gondndolni a nyarakra, amikor hűvös szobában olvashattam ki teljes könyvsorozatokat, esténként koncertek, buli a barátokkal, vagy nagy semmittevésben császkáltunk a városban.
Örülök hogy kihasználtam a nyaraimat. Volt hogy végig wowoztunk a haverjaimmal. Nem mindegy? Baromi jól éreztem magam.
Nyugodtan gondold át, mennyi pénzt szeretnél keresni, menj annyit, és élvezd a maradékot, úgy ahogy neked jól esik.
Felnőttként már nehezen lehet, főleg hogy a barátok, haverok nagy része eltűnik addigra, és nehezen is lehet találni.
Mi az a hordod neki a betont? Te hordod, ő dolgozik vele, nem? Munkamegosztás.
"meg-e érte", ",fűvet " – gratulálok.
A munkatársaim magyarázzák mindig habzó szájjal, hogy marpedig a gyereknek dolgoznia kell. Betanitott munkások. Valahol igazuk van, hogy megmutassák miért kell tanulnod- ne ilyen alja munkád legyen felnőttként. Pár hét tényleg nem a világ vége. Ráadásul a napi 12 ezer elég szép fizetés.
Én már bánom, hogy nem kezdtem bele hamarabb a munka világába.
"Amikor elfogyott a beton ő telefonozva várt engem hogy mikor hozok neki betont ez nem pofátlanság?"
Nem szép ecsém, ez nem pofátlanság, hanem munkamegosztás! A szakember csinálja a szakmunkát, a segédmunkás meg a segédmunkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!