Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha ilyen az apám?...

Mit tegyek, ha ilyen az apám? Hogyan adjam tudtára, hogy nem gusztusos, amit csinál?

Figyelt kérdés

Az apám kicsit eligénytelenedett. Magas pozícióban dolgozik, de egyszer fürdik a héten. Ami jobban zavar, az az, hogy nyilvános helyen turkálja az orrát, megeszi a fülzsírját és semmi szeméremérzet nincs benne ezzel kapcsolatban. Hiába próbáltam neki finoman, hol erősebben jelezni, hogy ez gyomorforgató, nem érdekli. És édesanyámon is csodálkozom, amiért így elfogadja, sőt, már ő is kezdi ugyanezeket a "szokásokat" felvenni. Tudom, az elfogadásnak nekem is alapvetőnek kellene lennie, és az is, jópofa ember az édesapám és nagyon szeretem, de valahogy ez rettentően zavar. Tiszteletlenségnek érzem, amikor beszélek hozzá és ő közben épp mást csinál...

Mit tehetnék, hogyan adhatnám a tudtára, hogy ez engem zavar?

18/L

2021. jún. 20. 06:52
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Tegnap még anyád nem húzta le a wc-t.
2021. jún. 20. 07:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat szeretnék... 😔
2021. jún. 20. 07:13
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Neki kell erre rájönni. Te annyit tehetsz hogy elmondod neki. Ha a szép szóra nem hallgat akkor így ahogy nekünk leírtad. Nem baj ha vita lesz, minden családban előfordul, másnapra megbékélnek. Lehet hogy másokat is zavar de eddig senki sem mert nekik szólni.
2021. jún. 20. 07:46
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Jobban mondva nem árt ha te raébreszted őket mivel úgy néz ki más nem meri pedig biztos másokat is nagyon zavar. Előző vagyok.
2021. jún. 20. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Elon Musk is fura ember, mégis sikeres.
2021. jún. 20. 08:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves ötödik!

Bár ennyi szabadidőm és fantáziám lenne, hogy kamukérdéseket gyártok...

2021. jún. 20. 11:28
 7/8 qkker1 ***** válasza:
32%
Napi kamu.
2021. jún. 20. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
36%
Hát ez most nem jött össze neki.
2021. jún. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!