Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tegyem túl magam...

Hogyan tegyem túl magam rajta,ha apám nem ért meg engem?

Figyelt kérdés
Régen több évig rosszabb viszonyt ápoltunk ,sajátos stílusú ember.Egyébként mindent megad nekem amire szükségem van,nem panaszkodhatok rá,már jó a viszonyunk.Egyszerűen rettegek attól,hogy csalódást okozok neki ,mert akkor nem ért meg engem.Ezek és egyes dolgok miatt pszichiáter kezel,gyógyszereket szedek rendkívüli mértékű a szorongásom,pánikos kiugrásokkal,de ezt se merem neki elmondani.Ma forgalmi vizsgám volt,mindent beleadtam.Nagyon jól mentek a parkolások,minden szabályt betartottam,viszont a vizsga utolsó 3 percében megbuktam egy autós miatt,az oktató is mondta,hogy önhibámon kívül volt,ilyen helyzettel még nem találkoztam,nagyon szépen csináltam a dolgom,a vizsgabiztos is megdícsért ,hogy ennél jobban nem is lehet már figyelni,de a végén balszerencse volt.Megkértem az oktatómat hívja fel édesapámat,mert ismerik egymást,mesélje el mi történt.Apám erre kiabált vele ,hogy miért nem bírta normálisan megtanítani ennyi idő alatt és,hogy ő többet erre nem ad pénzt,majd én fogom kifizetni,holott tanuló vagyok tehát semmi pénzem nincs és mérges rám.Csak egy kis megértést várna az ember tőle és kis dícséretet vagy,hogy nyugodjak meg legközelebb menni fog,erre ezt csinálja.Már teljesen idegbe vagyok mi lesz ha legközelebb sem sikerül,reggel óta sírok.
2021. jún. 18. 10:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Szard le majd megkeresed rá a pénzt akkor magad
2021. jún. 18. 10:43
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne foglalkozz vele
2021. jún. 18. 10:44
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Apád és anyád házassága milyen? Nem lehet, hogy szar és ezt a konfliktust elnyomja magában, és rajtad csattan, mindenért te vagy a hülye? Közben meg magával nincs rendben?
2021. jún. 18. 10:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Egy szóval fos.Anyám már megmondta nekem,hogy ha nagyobb lesz a testvérem ő biztos válni fog.Sokszor nagyon feszélyezett itthon a hangulat,ha valami kis dolog nem tetszik neki bepipul,pl.:nincs meg egy toll már ordibál ,hogy ő többet nekünk nem csinál semmit,mert hogy eltüntettük a rohadt tollát stb.
2021. jún. 18. 10:55
 5/15 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
84%

Apád nárcisztikus, olvass utána.

Ne foglalkozz vele, a következő vizsga sikerülni fog és ügyes leszel.

Anyukád nem tudja finanszírozni a következő órákat?

És amint lehet, anyukád váljon el egy ilyen embertől, mert sajnos a gyerekeket is mérgezi a hangulatával :/ Ne várja meg, míg felnő a tesód.

2021. jún. 18. 11:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Alapból sem kérdezte meg,hogy el akarom-e kezdeni a jogsit csak fogta és elvitt,hogy most akkor befizeti és elkezdem,mert,hogy nem igaz ,hogy még nincs jogsim és mindenhova neki kell mennie meg azt is mondta,hogy ő ennyi idő alatt már kamionos jogsit is szerzett volna,amennyi idő alatt én ezt csinálom,de hát alapból rettegtem az egész közlekedésben való részvételtől,mert a szorongás nagyon sokat kivesz belőlem.Anyukám mondta,hogy majd kifizeti ,de ő jóval kevesebbet keres és sajnálom,mert az orvosom is ő fizeti.Bezzeg napelemre meg stb.van pénz,de ha csalódást okozok onnantól oldjam meg magam.
2021. jún. 18. 11:14
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Apád megért téged, nyugi. Sokkal nagyobb a baj a fejében: megért, de nem fogad el. Látod, az egész világot elutasítja (ordít az oktatóddal, egy toll eltűnése miatt kibukik stb).

Apádnak nagyobb szüksége van dokira, mint neked.

Jobb, hogy a vizsgán buktál meg, mint ha friss jogsival a zsebedben egy ismeretlen szituációban összetöröd a kocsit. A vizsgához szerencse is kell.

2021. jún. 18. 11:17
 8/15 anonim ***** válasza:
41%

az oktató is mondta,hogy önhibámon kívül volt,

Ilyen nincs. Bárki bármit csinál, arra reagálsz. Ha nem teszed, vagy rosszul teszed, az bizony nem a másik hibája, hanem a tiéd.

2021. jún. 18. 11:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Hányszor buktál meg amúgy?
2021. jún. 18. 11:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Ez volt az első.
2021. jún. 18. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!