Nem sikerült az egyetemen 3. tantárgy-felvételre sem egy kurzus. Az utolsó tanévet apám fizette. Szörnyű érzés. Hogyan közöljem velük, hogy idén is megbuktam és kirúgnak az egyetemről? 23 vagyok
Nagyon szigorúak a szüleim, mai napig rettegek a haragjuktól és hogy csalódást okozok neki, ha valami nem úgy jön össze, ahogy ők eltervezték. Most sikerült. Az utolsó tanévemet fater fizette és nem mondta, de vissza fogom adni a pénzt neki, nehogy azt mondja, hogy feleslegesen költött rám ennyit, a semmire.
Anyám kb 2 hónapja azt mondta, hogy legyen örökké bűntudatom, ha idén kivágnak az egyetemről és egy léhűtő leszek érettségivel.
Csak ez az egy órám nem lett meg, a többit a 3 éves képzés alatt első vagy második vizsgaalkalomkor letudtam.
Fizetős képzésről miért vágnának ki? Majd felveszed a kövi szemeszterbe, (amelyikben indítják) az adott tárgyat ami nem sikerült. Az gázabb, ha még függ is ettől további tárgyak felvétele, akkor viszont a halasztás is megoldás lehet.
Szüleidet meg ne vedd annyira komolyan, pénzzel akarnak sakkban tartani, de simán ki fogják fizetni a tandíjjadat.
Addig meg lesz egy kis családi balhé ahogy mindenki másnál szokott lenni.
Viszont legyél korrekt velük, és őszintén mindig mondd el hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!