Nem sikerült az egyetemen 3. tantárgy-felvételre sem egy kurzus. Az utolsó tanévet apám fizette. Szörnyű érzés. Hogyan közöljem velük, hogy idén is megbuktam és kirúgnak az egyetemről? 23 vagyok
Nagyon szigorúak a szüleim, mai napig rettegek a haragjuktól és hogy csalódást okozok neki, ha valami nem úgy jön össze, ahogy ők eltervezték. Most sikerült. Az utolsó tanévemet fater fizette és nem mondta, de vissza fogom adni a pénzt neki, nehogy azt mondja, hogy feleslegesen költött rám ennyit, a semmire.
Anyám kb 2 hónapja azt mondta, hogy legyen örökké bűntudatom, ha idén kivágnak az egyetemről és egy léhűtő leszek érettségivel.
Csak ez az egy órám nem lett meg, a többit a 3 éves képzés alatt első vagy második vizsgaalkalomkor letudtam.
10/ nálunk is volt ilyen , ergo el tudom képzelni hogy náluk is van.
3 felvétel lehetőség tágyanként , 6 vizsgázási lehetőség, utána kirúgnak.
Szia! Unokatesom is igy jart, azt hozza kell tennem, hogy az orszag egyik legnehezebb szakan tanult. Szorgalmas, okos gyerek, de azt a matekot amit ott tanultak egy magantanar sem valalta korrepetalasra! Egyedul szenvedett vele. Lenyeg a lenyeg: a szulei szomoruak voltak, de nem mutattak, mert az unokatesom nagyon maga alatt volt. Csak nehany targya maradt a diplomaig es kirugtak!
O azt csinalta, hogy egy evig keszult es ujra felvetelizett ugyan arra a szakra! Ki kellett fizetnie, de megerte. Abbol a horror targybol csak o ment at az elso vizsgan, tobbiek mind megbuktak! Szoval ujrafelvetelizett es ott folytatta, ahol abba hagyta! 1 evre ra megszerezte a diplomat es most egy jomeno allasa van, mindenki buszke ra!
Neked is ezt tanacsolom! Igaz unokateso szinte vegig allamis volt, de ha ujra felvesznek es befejezed, akkor az mar nem lesz kidobott penz, foleg ha Apad fizette!
Fel a fejjel, tanulj, keszulj es csinald vegig!
12
A hat vizsga nálunk is megvolt, viszont a felvételek száma nem volt korlátozva.
Ha nem fogadják el a kérvényedet és kirúgnak akkor pótfelvételin jelentkezz újra, és diákhitelből fejezd be.
Amennyiben még nem használtad fel korábban, úgy magam is azt javaslom, hogy írj egy dékáni méltányossági kérelmet, nincs vesztenivalód.
Ha pedig mégsem sikerülne, úgy a következő érettségi időszakban felvételizz, majd akkreditáld a jegyeit és végezd el a kurzust.
Ha kidobnak az ajtón, menj be az ablakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!