Nem sikerült az egyetemen 3. tantárgy-felvételre sem egy kurzus. Az utolsó tanévet apám fizette. Szörnyű érzés. Hogyan közöljem velük, hogy idén is megbuktam és kirúgnak az egyetemről? 23 vagyok
Nagyon szigorúak a szüleim, mai napig rettegek a haragjuktól és hogy csalódást okozok neki, ha valami nem úgy jön össze, ahogy ők eltervezték. Most sikerült. Az utolsó tanévemet fater fizette és nem mondta, de vissza fogom adni a pénzt neki, nehogy azt mondja, hogy feleslegesen költött rám ennyit, a semmire.
Anyám kb 2 hónapja azt mondta, hogy legyen örökké bűntudatom, ha idén kivágnak az egyetemről és egy léhűtő leszek érettségivel.
Csak ez az egy órám nem lett meg, a többit a 3 éves képzés alatt első vagy második vizsgaalkalomkor letudtam.
Vannak lehetosegeid, ha tenyleg megakarod szerezni a diplomadat.
Elaszor is dekani meltanyossagi kerelem. Ennek segitsegevel meg fel tudod venni egyszer a targyat, ha megallapitjak. Sőt, kerhetsz be a vizsgara egy plusz tanart is, hogyha direkt szivatna a tanar, ne tehesse meg. Nyilvan egy magantanar elonyos lenne erre az alkalomra.
Ha ez nem jon ossze, jovore ujrafelvetelizel, beiratkozol, elfogadtatod a targyaidat, es csak azt az egyet leteszed ami megmaradt, meg persze le allamvizsgazol. Voila.
Ket lehetoseged is van, az utobbival akar dolgozni is elmehetsz egy evre meg, kereshetsz penzt, hogy vissza fizesd apudnak, vagy arra, hogy ujra erettsegizz, es allamilag tanogatotta vegyenek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!