Hogyan tegyem túl magam rajta,ha apám nem ért meg engem?
Figyelt kérdés
Régen több évig rosszabb viszonyt ápoltunk ,sajátos stílusú ember.Egyébként mindent megad nekem amire szükségem van,nem panaszkodhatok rá,már jó a viszonyunk.Egyszerűen rettegek attól,hogy csalódást okozok neki ,mert akkor nem ért meg engem.Ezek és egyes dolgok miatt pszichiáter kezel,gyógyszereket szedek rendkívüli mértékű a szorongásom,pánikos kiugrásokkal,de ezt se merem neki elmondani.Ma forgalmi vizsgám volt,mindent beleadtam.Nagyon jól mentek a parkolások,minden szabályt betartottam,viszont a vizsga utolsó 3 percében megbuktam egy autós miatt,az oktató is mondta,hogy önhibámon kívül volt,ilyen helyzettel még nem találkoztam,nagyon szépen csináltam a dolgom,a vizsgabiztos is megdícsért ,hogy ennél jobban nem is lehet már figyelni,de a végén balszerencse volt.Megkértem az oktatómat hívja fel édesapámat,mert ismerik egymást,mesélje el mi történt.Apám erre kiabált vele ,hogy miért nem bírta normálisan megtanítani ennyi idő alatt és,hogy ő többet erre nem ad pénzt,majd én fogom kifizetni,holott tanuló vagyok tehát semmi pénzem nincs és mérges rám.Csak egy kis megértést várna az ember tőle és kis dícséretet vagy,hogy nyugodjak meg legközelebb menni fog,erre ezt csinálja.Már teljesen idegbe vagyok mi lesz ha legközelebb sem sikerül,reggel óta sírok.2021. jún. 18. 10:35
12/15 anonim válasza:
pszichiáter kezel,gyógyszereket szedek rendkívüli mértékű a szorongásom,pánikos kiugrásokkal,de ezt se merem neki elmondani.
Kizárt, hogy nem veszi észre ezt az, akivel együtt élsz.
13/15 anonim válasza:
12 Lehet észreveszi, csak úgy van vele, hogy "már megint a szobájában gubbaszt a lusta hülyegyerek"...
14/15 anonim válasza:
13, azt írja a kérdező, nem meri neki elmondani. Ergo az apja nem tud róla...
15/15 anonim válasza:
Akkor el kéne mondani, megkönynebbül, jo lehet reakcio nem a legjobb lesz, de a szorongástol megmenekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!