Apám leéget a család és a barátok előtt. Hogy mondhat nekem ilyet? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy húgom (14L) és egy nővérem (18L) én 16L vagyok. Volt egy ilyen esti családos összejövetel, hatalmas családunk van sokan voltak. Apám részeg volt, meg a többi haverja is. Én ültem a nővérem és a húgom mellett de ők idő közbe elmentek a barátjukkal. Egyedül maradtam. Elkezdtek apámék arról beszélni ivás közbe hogy mikor kezdik a gyerekek az önkielégítést meg ezeket a dolgokat....Már itt égett a pofám mondom te jó ég miért kell erről beszélni?! Erre apám idióta haverja elkezdi: "A te lányaid is nagyok már, nehogy azt hidd hogy ők még semmit nem tudnak ezekről a dolgokról" Majd apám megkérdezi hogy én mikor nyúltam oda először. Na itt lett elegem és elmentem a nővéremet és a húgomat megkeresni, azthiszem sose éreztem magam ennyire gázul az apám miatt. Ha iszik, undorító amiket művel. Mit tegyek? 16L2021. jún. 7. 21:01
1/6 anonim válasza:
Kerüld el, amikor iszik. És beszélj vele, amikor józan.
2/6 anonim válasza:
Ugyanazt lehet csak mondani, amit a felső. Ha majd lesz lehetőséged elköltözni (továbbtanulás miatt pl) akkor esetleg majd azzal tudsz élni és így majd nem kerülsz annyi ilyen helyzetbe.
5/6 anonim válasza:
Az alkohol hozta ki belőle. Ne foglalkozz vele, ha csak egyszeri alkalom volt
6/6 anonim válasza:
Ha ez neked ciki, akkor a szüleid tényleg borzalmasok. Sose neveltek titeket, csak hagytak egy önkívületi agymosott bábunak lenni. Gratulálok nekik.
A helyzetbe amit leírtál nincs semmi kivetnivaló. Beszélgettek, és téged is bevontak volna. Pont ideális voltál a témának megfelelően is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!