Apám és anyám szó szerint rám parancsolt, hogy menjük ki velük külföldre rokonokhoz látogatóba, de csak a családom nélkül, csak szerintem tahóság?
1. Ennyi idősen, családapaként már nem fordulhatna elő, hogy a szüleid "rádparancsolnak"!
2. Ha szerinted is jogos, hogy meglátogasd a rokont, akkor meg nem értem, miért ők fizetnék neked, felnőtt embernek, a szállást.
3. Ha azt akarod, hogy a családod is ott legyen, megtiltani megintcsak nem tudják, viszont természetesen ez is a te költséged!
Legyünk már felnőttek. Ma már komolyan bárki nevelhet gyereket, akkor is ha egy ilyen egyszerű szituációt sem tud megoldani?
Ha nem tetszik nekik akkor menjenek el ők meg ti is külön. Ennyi. Ez tényleg megért egy kérdést? Mi az hogy engedik, parancsolnak?
Látni akarod? Menj ki.
Családdal akarsz menni ed meg is teheted? Vidd őket.
Nem tetszik a szüleidnek? Vagy nem elfogadják vagy mentek külön.
Borzalmas, hogy ennyire adsz a szüleid parancsára. Mintha egy tinédzsert olvasnék.
Akkor menj ki, ha akarsz. Ahogy látom nincs túl közeli viszony a külföldi rokonnal, tehát ha eddig életében/egészségben nem érdekelt, akkor most miért kell hirtelen "pofavizitre" menni? A szüleidnek kell az örökség, vagy mi?
Ha úgy döntesz kimész, akkor viszed a családod, megszálltok valahol. Ez annyira bonyolult? Egyszerűen nem is értem mi közük ehhez. Jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!