Csak szerintem tahóság?

Figyelt kérdés
Szóval ma itthon vagyok mert megfáztam, de nincs itthon csak croissant, boltba meg nem tudok elmenni. Hűtőben alig van valami, anyum délután megy bevásárolni. Nevelőapám ezen a héten nem dolgozik, de reggel elment valahova. Most meg hazaállított mekis kajával, de csak magának vett. :S

2020. jan. 13. 12:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

ez az :)

de mondjuk ha csak nincs +40 lázam én kimegyek a boltba :D

2020. jan. 13. 12:17
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Rendelj magadnak valamit. 1000-1500 ft-ért simán tudsz jó kajákat rendelni pl netpincérről.
2020. jan. 13. 12:20
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
De. Legalább ott ette volna meg és akkor nem is tudsz róla.
 4/22 anonim ***** válasza:
57%

Tudja, hohy beteg vagy? Tudja, hogy annyira, hogy nem tudsz kimenni a boltba? Tudja nincs otthon semmi? Tudja, hogy a betegseged olyan, hogy enni hetsz es nem kell dietaznod?

Egyebkent ha amugy se jo a viszonyotok siman csak eszebe se jutottal.

Sajat apam se hozitt sose semmit mindig azt hizte aki beteg az nem is ehet csak teazhat hahaha. Szoval ne szivd mellre, hanem mond meg neki ha legkozelebb kint jarna hozzon mar neked is pliz, mert enni ehetsz es hat nem tudtad nincs itthon semmi...ha ezek utan se hoz akkor taho. Most nem. Vagyis kertel tole es adott a kajajabol? Ha nem akkor taho.

5/22 anonim ***** válasza:
88%

Nem épp kedves gesztus tőle, az tény.

De egész pontosan miért nem tudsz elmenni kaját venni magadnak? Mert egy megfázás arra azért nem ok, hogy a lábadat se tedd ki a házból.

2020. jan. 13. 12:26
 6/22 A kérdező kommentje:
Torkom fáj, meg a jobb fülemre is ráment. Lázam nincs, de bágyadt vagyok, nem sok kedvem van így bárhova is menni, elég lesz dokihoz délután. Tudja hogy itthon vagyok, meg azt is hogy beteg.
2020. jan. 13. 12:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudta egyáltalán, hogy ma otthon leszel?

Ha tudta, akkor nyilván nem kedves tőle.

Azért gondolom, nem éhezel. Kenyér vagy valami más alap van. Anyud meg majd délután csinál neked valamit.

De ha annyira nem vagy rosszul, te is leugorhatsz a boltba.

2020. jan. 13. 12:33
 8/22 anonim ***** válasza:
58%
Megfáztál, nem halálodon vagy... Simán kimehettél volna kajáért, csak "nem volt kedved" Neki meg csak egy emberre volt kedve kaját venni. pont. Annyira szarul nem lehetsz ha a gyakorin van kedved lógni.
2020. jan. 13. 12:36
 9/22 anonim ***** válasza:
39%
Juj, ha valaki igazat mond lepontozod? Lusta vagy, nem szolgáltak ki, behisztiztél. Ennyi a sztori.
2020. jan. 13. 12:46
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
És meglepődtél? Egyébként jóban vagytok? Máskor mindig kedves veled? Gondolom, nem.
2020. jan. 13. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!