Csak szerintem tahóság?
Fogadjunk fiú vagy ők szoktak ennyire a halálukon lenni egy kis megfázástól.
Nekem mandulagyulladásom van, 4 napja lázas vagyok, de van egy 4 éves lányom, akit oviba kell vinnem, hoznom, valakinek ki kell takarítani, mosnia, főzni mondjuk nem főzök, mert inkább kaját rendelünk, de tökre nem érek rá egész nap feküdni, akármennyire is szarul vagyok,mert nem áll meg az élet azért mert én beteg vagyok.
Nem feltétlenül volt taplóság, ha tudta, hogy otthon vagy betegen, akkor felhív hatott volna, hogy hozzon-e neked is valamit, de a férfiak nem ennyire előzékenyek. Még ha saját gyerekről van szó, akkor sincs meg bennük az a gondoskodási vágy, mint az anyákban, hogy úristen beteg a gyerekem, csinálok neki teát, hozok neki, ropit, kekszet, főzök neki húslevest, stb.
Mostmár tudod, hogy ilyen, legközelebb hívd fel, hogy legyen kedves valami kaját hozni, mert nincs otthon semmi, és nagyon szarul vagy. Én a saját apámmal is ezt csináltam, mert tudtam, hogy magától nem jut eszébe. Van szád, nyisd ki.
Ha az apa tette volna fol ankerdest forditott helyzetre, akkor azt a valaszt kapnad. Igzad van neked senki a neveloapad miert vittel voln neki barmit is.
Fihyu szerintem azt hitte fulfajas eseten a labaiddal nincs gondod. Bizonyara tobbre tart mint egy nyvalygos kis pisis.
De szovl kertel a mekis kajajabol es adott? Arra miert nem valaszolsz? Ja dott vagy ja annyira sertodekeny vagy hogy inkabb nem is kertel:-), igy nem tudhatod mennyira taho.
Figyu az en mostohagyerekem amikor mentovel vittek korhazba akkor se kerdezte meg hogy vagyok es be se jott meglatogatni. Az hogy a bunrossz korhazi koszt melle behozzon magatol egy kis mekis menut ugyan...pedig gondoskodtam rola forditott esetben otthon teat keszitettem neki a hatsojat kinyaltam. Szoval neveloapad nem is annyirataho csk ferfibol.vn.
Ez a topik a lelki szegény válaszadóké.
Kérdező: nevelőapád tahó volt, alap hogy viszek BÁRKINEK kaját aki beteg és velem egy háztartásban él. Ez egy emberi gesztus, úgy látom ezt sajnos sokan nem ismerik :( .
Hát jah, nem valami kedves tőle, de már úgyis mindegy.
De ha annyira mekis kajára vágysz, miért nem rendelsz?
Volt már hogy annyira rosszul voltam influenzától hogy járni se tudtam mert 5perc után úgy szédültem hogy majd összeestem. De megfázás is gyötört már meg. Kimentem pisilni és vissza az ágyba.
De ha kellett valami, akkor felhívtam a szüleimet és hoztak.
De ez akkor is bunkóság. Nem az, hogy evett a mekiben, hanem az hogy tudja üres a hűtő ezért vesz kaját és hazaviszi megenni, miközben te meg betegen fekszel az ágyban.
Nálunk a családban attól mert férfi valaki, nem csinál ilyet. Az apám, párom, párom apukája mind megkérdezik hogy kell e valami a boltból, még akkor is ha nem vagyok beteg. És ez visszafele is igaz. Ez szimpla figyelmesség. Nem idegenek vagyunk egymásnak. Még akkor is ha nem vagyunk vér szerinti rokonok.
Persze itt a gyakori teli van szuper emberekkel, akik imádják hibáztatni a kérdezőt. És igen ez bunkóság, ha beteg ha nem beteg, hogy üres hűtő mellett csak magának vesz kaját. De te is felhívhattad volna, hogy hozzon valamit haza, mert az is előfordulhatott volna hogy nem is akar boltba menni, se mekibe, hanem jött volna azonnal haza.
Amúgy egy mellékes kérdésem lehetne? Mi az hogy csak egy kroaszon volt otthon? Ez elég fura. Semmi krumpli, rizs, tészta, kenyér párizsi?
Ahány családot ismerek, ott mindnél van minimum annyi kaja, akármilyen szegények is, hogy egy apróságot össze tudjanak dobni. De anyud se semmi akkor, hogy üres hűtővel otthagyja a gyerekét. Meg üres konyhával. Mert ha van rizs meg riprop, azt ülve meg tudod csinálni, vagy sültkrumplit is ülve tudsz csinálni. Nem a legjobb, de tűzoltásnak megfelel. Meg a mekis kaja se lenne jobb. Csak azért, mert egy alap konyhában lennie kell valaminek
Volt fagyasztóban szalonna, sonka, zöldborsó. Előbbi kettő egy rokonunktól van, házilag csinálva, de szerintem borzalmas, dohos íze van. Meg iszonyatosan zsíros is. Volt vaj, ketchup, majonéz, pékáru nem volt itthon, elfogyott. Általában van minden igazából, csak ilyen napot fogtam ki. :/ Anyum hajnalban ment dolgozni, boltok nem voltak még nyitva, croissant meg mindig van itthon, mert suliba szoktam vinni reggelire.
Egyébként köszi a normális válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!