Csak szerintem tahóság?
16-os otthon neked s eletkeptelen a rokonsagod? Ha megfaznak es faj a torkuk rohansz es veszel gyorsetkezdes kajat nekik?
En irtam, hogy nekem a sajat apamnak nem jutott eszebe ilyenkor barmit hoznia vagy kerdeznie. Anyum volt az, aki tudta lebetegedtem, mi a bajom es vagy korabban lement boltba es hozott valamit es utana ment dolgozni vagy megmondta hagy penzt es igenis a legkozelebbi kisboltba vanszorogjak el, mert o csak esteretud hozi barmit is. Meg alapbol betegen el kellett menjek a hazidoihoz es oda se vittek vagy kisergettek 14 folott es utkozben mar tudtam venni barmit, hacsak nem voltam nagyon rosszul. Ha meg igen akkor ugyis csak teazhattam, ahhoz gyogynoveny meg mindig mindig volt otthon.
Ahogy olvasom azert megse volt anynira ures a huto csak a kenyes kis gyomrod a mekit kivanta. De kertel belole? Adott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!