Ez nem tahóság egy kicsit?
Ma reggel arra ébredtem, hogy a ház előtt az úton víztócsa van, telik az idő, 10 óra van már, de a tócsa egyre nagyobb, szólok csőszerelő ismerősnek, kijön, csőtörés van az utcában...
A szomszéd néninek a bekötése fosta el magát, 1965-ben csinálták...
Intézkedik a derék ember, jön a markoló meg a brigád, az út két oldalán felszedik a földet, kicserélik az út alatt a csövet, ráadják a nyomást, a szomszéd néninek az udvarában, az órája után közvetlen is elfosta magát a cső, de a munkásemberek dolga végezetten elmentek, mondván az már nem az ő dolguk, oldja meg a nénike...
Lezárták az aknájában a vizet és lesz ami lesz...
Értem én, hogy az már a Ő területe, de nem tahóság kicsit??
Nem kellett vna vmi segítséget felajánlani? :O
A néni nem volt otthon, tehát ergo én intéztem ezt...
Nem. Mert lehet akit ők küldtek volna, azok dragábbak lettek volna. Vagy eleve fizetésképtelen a néni. Akkor kihívják a csőszerelő havert aztán meccselje a végösszeget a nénivel? Lehet a fia szerelő, megoldaná.
Annyit tehettek, hogy elzárták a vizet. Ennél többe nem folyhattak bele. Ha régi a cső, és eldurran, akkor nem ők tehetnek.
Ma már nem addig dolgoznak ameddig ésszerű, hanem ameddig szól az adott munka.
Szociban volt az a szokás, hogy addig megcsináljuk a dolgokat, amíg nincs minden a helyén (akár így, akár úgy) volt egy kis összetartás az emberekben.
Szóval de, emberi oldalról nézve tahóság volt, hogy nem lett keresve a néni, papír bedobva vagy valami.
Másik oldalról nézve meg nincs ezzel baj, max majd kihívják őket újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!