Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anyám nem...

Mit csináljak? Anyám nem bírja megérteni!

Figyelt kérdés
Szorongásom van és önbizalom hiányom ami miatt nem nagyon mutogatom magam (pulcsiba és farmerbe vagyok mindig) de most elkezdett velem ordítani higy én milyen hibás gyerek és hogy miért nem akarok velük strandra menni miért nem hordok normális ruhákat miért nem vagyok olyan mint amilyenek eltervezett... Mit kezdjek vele hogy megértse hogy én ilyen vagyok?!
2021. jún. 22. 18:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nem fogsz fogyni. Lehet lemegy pár kg a koplalással, de majd a duplája fog vissza jönni. Vitamin hiányos leszel.

Persze nyalogathatod meg sajnáltathatod magad, meg elbújhatsz 20 réteg ruha alá.. Attól még nem lesz jobb semmi sem.

változtass!

2021. jún. 23. 20:38
 32/34 anonim ***** válasza:
77%
Anyud egy durván mérgező szülő. Ő tervezett ilyennek, ő erősítette a benned lévő betegségeket. Pont olyan vagy, amennyire elbaszta a nevelésedet.
2021. júl. 3. 08:00
 33/34 anonim ***** válasza:
45%
Pofozd fel magad, és fejezd be a hisztizést. Mondjuk először. Komolyan beszélek, lehet anyukád egy hárpia, de a folyamatos kifogáskeresés nagyon idegesítő dolog.
2021. júl. 7. 10:53
 34/34 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy többen írták, csak jobban megnéznek téged, hogy mit sütöd magad pulcsiban a kánikulában.

Kövér vagy? Nézz körül, vedd észre a többieket. Az utca tele van túlsúlyos emberekkel, lefogadom hogy nálad kövérebbekkel is, akiknek a ruhája maximum térdig ér, a felsőjük meg legfeljebb póló. Senkit nem érdekel, hogy néznek ki. Ne tegyél már úgy, mintha te lennél az egyetlen kövér lány a világon.

A tinik kis g...ik tudnak lenni, ez igaz, de nem is azt mondom, hogy vegyél miniszoknyát. Aki egy lengébb halásznadrágért meg egy félhosszú ujjú, vékony blúzért pofákat vág rád, az már igazán bekaphatja, alja idióták véleményére minek adsz?

Sebhelyek: pszichológus. A válaszaid alapján te is tudod, hogy bajod van, de tudod, mit mondok? Te lubickolsz benne. Ragaszkodsz a bajodhoz, azt akarod, hogy mindenki lássa, hogy te szomorú vagy és önromboló. Nem bánod, hogy ordít rólad, és feltűnő vagy a pulcsiban. "Te ilyen vagy". Nem vagy ilyen, csak ezt csinálod magaddal. Abba kéne hagynod, nem különleges, gáz.

Nem a problémáidat kicsinylem le, mert anyád egy katasztrófa, csak a "problémakezelésedet" szólom le, mert hülyeség. Mint mikor a húgomnak magyarázni próbáltam a téglalap területszámítását (általános iskolai anyag, nincs a világon olyan idióta, aki egy kis magyarázattal ne tudná felfogni), ő meg látványosan csak azért sem figyelt oda, és feltartott orral kijelentette, hogy ő hülye. Hát most erre mit mondjak? Igen, tényleg az, csak nem azért, amiért ő gondolta. Marha idegesítő.

Egyél rendes kaját, csak ne zabáld túl magad, kicsit mozoghatsz is, öltözz normálisan, ne vagdosd magad. Ilyen egyszerű. Akkor is ugyanannyi lesz körülötted a s..fej, de legalább normális leszel. Ha a sebhelyeket annyira takarni akarod, van hosszú ujjú ing, blúz. Még mindig jobb, mint a pulcsi.

Anyádba ha szorult minimális empátia, akkor arra talán jól reagálna, ha azt mondanád neki, hogy a segítségét kéred a fogyásban. Adjon tanácsot, és főzzön olyat, amivel segít neked. Lehet, hogy megörül neki, hogy végre valamiben változtatni szeretnél, és inkább kedvesen támogat, csak le ne tegyél róla.

2021. júl. 7. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!