Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anyám nem...

Mit csináljak? Anyám nem bírja megérteni!

Figyelt kérdés
Szorongásom van és önbizalom hiányom ami miatt nem nagyon mutogatom magam (pulcsiba és farmerbe vagyok mindig) de most elkezdett velem ordítani higy én milyen hibás gyerek és hogy miért nem akarok velük strandra menni miért nem hordok normális ruhákat miért nem vagyok olyan mint amilyenek eltervezett... Mit kezdjek vele hogy megértse hogy én ilyen vagyok?!
2021. jún. 22. 18:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
98%

miért nem vagyok olyan mint amilyenek eltervezett..

ez a mondat leírja hogy milyen anyukád lehet.

Gyerekeket nem szoktak előre eltervezni hogy az ő kívánsága szerint fog felnőni...

2021. jún. 22. 19:04
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Te is látod hogy ez nem jó és már az emberi kapcsokataidra is rányomja a bélyegét. Keress fel egy orvost és kérj segítséget. Nem szégyen ez már a mai világban és talán anyukád is megnyugszik ha látja hogy teszel a dologért és nem nyúz amíg nem állsz készen.
2021. jún. 22. 19:06
 3/34 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki hogy elszeretnék menni orvoshoz és azt mondta hogy én biztos nem mivel minek azt szégyent hozok rá és a családra meg nekem mi lehet olyan nagy problémám mert csak tanulnom kell.. M
2021. jún. 22. 19:27
 4/34 anonim ***** válasza:
24%

Most komolyan ebben a dög melegben hosszúban vagy?

Szorongás ide vagy oda nem vagy normális..

2021. jún. 22. 20:09
 5/34 A kérdező kommentje:
Oké azt eddig is tudtam hogy nem vagyok normális már sokszor hozzám vágták... De valahogy el kell takarni a sebeket és a ronda dagadt testem.. :8
2021. jún. 22. 20:16
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

sebeket?

pszichológus kéne szerintem, mert ez így nem lesz jó

2021. jún. 22. 20:19
 7/34 anonim ***** válasza:
8%

Persze gondolom occóbb meg praktikusabb full hosszúban nyomulni miközben biztosan 20 L izzadsz, biztosan nagyon kényelmesen érzed magad.. Csak, hogy ne lássanak valamit.

elárulom az emberek elenyésző részét a kutyát se érdekli a tested, vagy max megnéznek 5mp-ig.

2021. jún. 22. 20:32
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Kamasz korban MINDEN kamasz azt hiszi őt figyelik(én is ezt hittem) felnőttként viszont tudom, hogy a kutyát sem érdekli, mert munka előtt és után én is csak bambulok ki a fejemből és eszem ágában sincs megnézni még azt se aki mellettem ül, annyira fáradt vagyok :D

Szóval nyugi SENKI nem nézi a tested,de a pulcsiban nyáron TUTI megnéznek,de csak mert természetellenes látvány a pulcsi ebben a hőségben. :S

2021. jún. 22. 23:06
 9/34 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem nromalis mert hosszuban van? Képzeld én is abban vagyok mert iszonyat gyorsan leégek, és kénytelen vagyok így védekezni.
2021. jún. 22. 23:07
 10/34 anonim ***** válasza:
3%

9 #

Képzeld nekem meg baromi sok az anyajegyem. Még se vagyok debil, hogy hosszúba rohangáljak...

te se ismered a naptejet?

2021. jún. 22. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!