Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anyám nem...

Mit csináljak? Anyám nem bírja megérteni!

Figyelt kérdés
Szorongásom van és önbizalom hiányom ami miatt nem nagyon mutogatom magam (pulcsiba és farmerbe vagyok mindig) de most elkezdett velem ordítani higy én milyen hibás gyerek és hogy miért nem akarok velük strandra menni miért nem hordok normális ruhákat miért nem vagyok olyan mint amilyenek eltervezett... Mit kezdjek vele hogy megértse hogy én ilyen vagyok?!
2021. jún. 22. 18:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%

Rendben tisztelt " nem debil ". Azzal tisztában vagy, hogy miért ennyire érzékeny a bőröm, és hogy naptejet egyáltalán nem használhatok rá?

Na akkor ennyit a nagy okosságról, köszönöm.

2021. jún. 22. 23:14
 12/34 anonim ***** válasza:
2%
😂 Kifogás mindig van..
2021. jún. 22. 23:16
 13/34 anonim ***** válasza:
77%

11-es:

Csakhogy a kérdező leírta, hogy ő miért hordja a hosszú ujjú felsőt(valszeg vagdossa magát)és közel sincs a te bőrproblémádhoz...Értelmezd a kérdést és a szerint válaszolj.

2021. jún. 22. 23:16
 14/34 anonim ***** válasza:
66%
Nos, akkor tudom sorok között nehéz olvasni, de én arra céloztam ezzel, hogy ha látsz valakit az utcán ilyenkor hosszúban, nem kell rögtön hülyének nézni, mert nem tudhatod miért van abban...
2021. jún. 22. 23:18
 15/34 anonim ***** válasza:
37%

14#

Könyörgöm.. Te lefogadom lenge hosszúban tolod,hogy védd magad, de közben próbálj szellőzni is.

A kérdező 40 fokban is PULCSIBAN. Érted? PULCSIBAN.

[link]

2021. jún. 22. 23:28
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem értem mi olyan furcsa a pulcsiba 😅😅
2021. jún. 22. 23:55
 17/34 anonim ***** válasza:
92%
40 fokban? Elég sok minden fura benne... Én is megnézem a néger turistát aki késő tavasszal kabátban mászkál(csak ott értem, hogy neki ez a tavaszi hőmérséklet hideg és értelemszerűen ő fázik) de nyáron pulcsiban hááát bizarr. Tuti ezért előbb néznek meg mintha nem hordanád,de megsúgom az emberek nem nézegetik a másikat amíg nem néznek ki iszonyatosan furán vagy túúl merészen(pl. lógó mellű nagyi feszülő topban vagy bizarr piercing stb.). Kamasz vagy és értelemszerűen azt hiszed mindenki téged néz, pedig nem.
2021. jún. 23. 00:12
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem csak azt hiszem hogy engem néznek hanem azt is hogy rajtam röhögnek, a velem egyidősek sokszor megnéznek feltűnően és általában lenézően...
2021. jún. 23. 00:17
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Jóó a kamaszok viszont mindenkit megnéznek és kiröhögnek aki kicsit is más,de megsúgom egy kamasz ismerősömmel sem találkoztam suli óta, szóval ne rágd ezen magad. Én is azt tettem és most már sajnálom, hogy olyan emberek véleményére adtam akiket soha többet nem látok az életben :P Meg aztán csak azt röhögik ki aki védtelen és a kiállása is olyan hogy ordít róla érzékenyen érinti a másik bántása. Mosolyogj többet és ne törödj velük és hidd el hamar megunják, mert uncsi lesz, hogy a gúnyuk tárgya nem reagál semmit.
2021. jún. 23. 00:34
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád reakciója kicsit túlzás volt szerintem, mert alapból ilyen bántót nem szabadna mondani. Biztos ingerült volt, nem tudom.

Azonban ha nem vagy megelégedve a külsőddel, akkor miért nem teszel ellene? Diéta, mozgás nagyon sokat segíthet a kövérség ellen.

A sebeid kapcsán, ha te okoztad, el kellene menni szakemberhez, mivel az öncsonkítás, önkárosítás nem normális dolog, valami nagy probléma, belső feszültség vagy sok minden lehet a háttérben.

Ha ezt anyád nem látja, akkor ott nála is nagy baj van.

Szégyent hozol rá azzal, hogy elkészült szakemberhez? Ugyan, kinek kell tudnia, hogy elmentél pszichiáterhez? Senkinek semmi köze hozzá. Az orvost meg köti a titoktartás, nem fogja elmesélni senkinek még azt sem, hogy voltál nála. Mellesleg amúgy sem szégyen segítséget kérni. Az a szégyen, ha valaki annyira gyáva, hogy nem mer segítséget kérni, és inkább csendben szenved...

2021. jún. 23. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!