Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a 15...

Mit szólnál ahhoz, ha a 15 éves lányod terhes lenne?

Figyelt kérdés

Ha meg akarná tartani és megszülni a gyereket, akkor segítenél neki és támogatnád?

Segítenél neki a gyereke felnevelésében?

Ha a barátja/párja nem akarná a gyereket, akkor mit tennél?

2021. jún. 16. 10:28
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
88%
60 épp “csak” az a különbség egy fejletlen embrió és egy megszületett ember között, hogy én speciel képes vagyok magamtól, önállóan lélegezni, mert tudod, van kifejlett tüdőm többek között. Ahogy képes vagyok a női méhen kívül életben maradni. Van kifejlett szívem és még lehetne sorolni, de aki annyira síkhülye, hogy felnőtt ember létére nem látja az alapvető különbségeket egy embrió és egy ember között, annak nem hogy a 140-et, de még a 40-et is alig éri el az IQ-ja.:D
2021. jún. 16. 23:26
 52/58 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ez nagyon gyerekfüggő is. Van két lányom, ha az egyik állna elő ezzel, és kérné a segítségünket, minden tovább nélkül tartanám a hátam neki, mert tudom, hogy belepusztulna egy ab-ba. A másik nem ennyire érzelmes és stabil, őt azért nyomnám a műtét felé, de semmiképpen sem kényszeríteném. Végső soron mindenki jót akar a gyerekének (remélem), de nem minden esetben akkor teszel neki jót, ami neked a kézenfekvő és kényelmes. Pár év kellemetlenséget simán kibírok a lányomért, elvégre szeretem.
2021. jún. 16. 23:27
 53/58 anonim ***** válasza:
12%
68-as, nem mindenki akar jót, sokan ezt nyűgnek veszik látod, bár nem is értem annak minek gyerek, hisz egy gyerek felnevelése is legalább 10-15 millió alaphangon míg felnőtt lesz, ha már annyira a pénz számít neki, akkor minek gyerek, lenne helyette pénze, és szeretheti :)
2021. jún. 16. 23:29
 54/58 anonim ***** válasza:
2%

Örülnék. A sulit befejezné nagykorában, akkor legalább jobb jegyeket is szerezhetne.

Nagyon örülnék, hogy egy újjabb lélek csatlakozik hozzánk, és hogy így tovább az élete része lehetek én is, és lányom is.

Igen, segítenék és támogatnám. De akkor is ha nem akarná, bár inkább a megtartás mellett vagyok.

Segítenék a gyereke felnevelésében. Ez minden álmom, hogy a lányommal együtt nevelhessük a majdani gyerekeit. Mennnnnyei lenne. Mindegy hány évesen esik teherbe.

Ha nem akarná, akkor én még inkább ott lennék neki, elfoglalva a helyet, amit be kell tölteni.

2021. júl. 5. 10:05
 55/58 anonim ***** válasza:
37%

6#, "Ja,meg persze ha úgy sikerült ez a terhesség,hogy totál felelötlenek voltak,akkor még az abortusz elött akkorát rávernék,hogy a fal adja a másikat"

De ha annyira nem nevelted, és nem szereted, hogy ilyen felelőtlen lett, akkor ezt mért rontod még tovább ahelyett, hogy elkezdenéd nevelni?

És ez az agresszív, primitív, istenkáromló, egyenlőtlen, undorító hozzászólás van 62%ra értékelve, a lepontozásom után!

Szánalmas.

2021. júl. 5. 10:10
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
54. Nálad is vannak bajok... 15 éves gyerekről beszélünk, a terhesség ebben az esetben egy tragédia lenne, normális szülő nem örül annak, hogy egy tinédzser ilyet csinált! Ha segítenél is neki, és nem lennél vele agresszív, mint sok más hsz., ami tényleg jó, azért te meg a másik véglet vagy... Nem lehet mindent ezzel a nyálas "de jóóó jön az új kisember közénk" szöveggel romantizálni.
2021. júl. 5. 11:24
 57/58 anonim ***** válasza:
40%
segiteném őt támogatnám.magadrol szol a kérdés krédező?
2021. aug. 30. 11:41
 58/58 A kérdező kommentje:
Nem magamról szól a kérdés. Csak általánosságban kérdeztem. 31/N
2021. aug. 30. 15:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!