Mit szólnál ahhoz, ha a 15 éves lányod terhes lenne?
Ha meg akarná tartani és megszülni a gyereket, akkor segítenél neki és támogatnád?
Segítenél neki a gyereke felnevelésében?
Ha a barátja/párja nem akarná a gyereket, akkor mit tennél?
Örülnék. A sulit befejezné nagykorában, akkor legalább jobb jegyeket is szerezhetne.
Nagyon örülnék, hogy egy újjabb lélek csatlakozik hozzánk, és hogy így tovább az élete része lehetek én is, és lányom is.
Igen, segítenék és támogatnám. De akkor is ha nem akarná, bár inkább a megtartás mellett vagyok.
Segítenék a gyereke felnevelésében. Ez minden álmom, hogy a lányommal együtt nevelhessük a majdani gyerekeit. Mennnnnyei lenne. Mindegy hány évesen esik teherbe.
Ha nem akarná, akkor én még inkább ott lennék neki, elfoglalva a helyet, amit be kell tölteni.
6#, "Ja,meg persze ha úgy sikerült ez a terhesség,hogy totál felelötlenek voltak,akkor még az abortusz elött akkorát rávernék,hogy a fal adja a másikat"
De ha annyira nem nevelted, és nem szereted, hogy ilyen felelőtlen lett, akkor ezt mért rontod még tovább ahelyett, hogy elkezdenéd nevelni?
És ez az agresszív, primitív, istenkáromló, egyenlőtlen, undorító hozzászólás van 62%ra értékelve, a lepontozásom után!
Szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!