Mit szólnál ahhoz, ha a 15 éves lányod terhes lenne?
Ha meg akarná tartani és megszülni a gyereket, akkor segítenél neki és támogatnád?
Segítenél neki a gyereke felnevelésében?
Ha a barátja/párja nem akarná a gyereket, akkor mit tennél?
sok-sok szörnyűséget írtok (állami gondozás, menjen dolgozni)
Biztos sok kérdést felvet, de mindenben segíteném. Nem kényszeríteném semmire. Ha megtartja segítem felnevelni. Persze a dolgok, feladatok nagy része az övé.
Fejezze be az iskolát (csinálja végig). Lehetőség szerint szakmájában, kedvelt területen hagynám csak dolgozni. (nem küldeném rossz munkára, legfeljebb kicsit, vagy csak amíg nem tudja, hogy mit szeretne, első pár évben)
Ha a fiú olyan, akkor tartásdíjat se akarnék, lehetőleg minden kapcsolatot megszakíttatnék vele. (igazából ezt se biztos, hogy erőltetném, de ha egy semmirekellő, akkor inkább takarodjon az életünkből) De ha rendes srác, akkor elfogadnám a segítséget, hagynám a kapcsolatot, barátságot.
Szeretet kérdése.
1. Senkit nem lehet abortuszra kényszeríteni, vagy az ellenkezőjére. Egy fiatal lánynak is jogában áll a saját teste felett rendelkezni.
2. Igen támogatni kéne a lányt, nem megütni meg ordibálni vele.
3. Szülőként elszégyellném magam, hogy nem tudtam a gyerekemet normálisan felvilágosítani.
Mivel nekem kell aláírni papírokat így nincs kérdés hogy mi lenne AB ne az én időkre és pénzekre játszom felnőttesdit .
De mivel normális lányom van akinek eszébe sem jutna pasizni ennyi idősen.
22-es:
"Fejezze be az iskolát (csinálja végig). Lehetőség szerint szakmájában, kedvelt területen hagynám csak dolgozni. (nem küldeném rossz munkára, legfeljebb kicsit, vagy csak amíg nem tudja, hogy mit szeretne, első pár évben)"
Azért vágod, hogy ez nem ilyen egyszerű? Ha szakmunkástanuló is a lány, akkor is leghamarabb 17 éves korában végez, és akkor már nagyon szerencsés. Van egy kis gyereke, igazából nincs sok lehetősége jó munkát találni. Akkor tényleg ne is dolgozzon soha? A tartásdíjat meg nem tartod szükségesnek. Milliomos vagy te?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!