Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi pénzt kérnél el a 21...

Mennyi pénzt kérnél el a 21 éves gyerekedtől lakhatásért?

Figyelt kérdés

Külföldön lakok a két gyerekemmel, a kicsi 10 éves, a nagy 21. Mindketten tanulnak, de a nagy most elkezdett dolgozni is suli mellett, így nem kapok érte több családit, ami kb 300€ havonta. Sajnos ez egy olyan összeg, amire nekem szükségem van, mert az albérletünk nagyon drága. (Még így is szerencsénk van, hogy a környéken ezt kifogtuk)

600€ a fizetése és úgy gondolom, hogy valamennyit illene beleadnia a közös kasszába, amolyan “tanuló pénz” alapon, de nem lenne szívem 300€t, vagyis a fél fizetését kifizettetni vele. Régebben dolgozott nyári munkában, akkor amolyan jellegszerűen 50€t kértem el tőle, amit félre raktam neki, de sajnos a covid miatt már nem olyan pozícióban dolgozok, így a fizetésem se annyi, így ezt nem tudom megengedni. Jelenleg nem élünk szerényen, de minden be van osztva.

Ti mit tennétek a helyemben? Kérnétek el tőle pénzt? Ha igen, mennyit?

2021. jún. 10. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
75%
Pont, hogy neked nem kéne itt hazudgálni, full kamu amit lenyomsz. Egyik este nagyon unatkoztál, aztán úgy voltál vele, üsse kő, kitalálok valamit, legalább addig sem unatkozok. De már nagyon kivette magát a stílusodból is, meg amiket mellékesen utólag írogatsz is, hogy ez egy kamu, mint az itt lévő kérdések kb 70 százaléka. Aki ennyire unatkozik inkább csinálna valami hasznosat, minthogy kamu vitákat generáljon, és erre élvezzen otthon.
2021. jún. 14. 09:56
 72/90 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy is, miért itt kell bizonygatnod idegeneknek az igazad lassan már egy hete?

Normális családokban otthon beszélik meg a dolgaikat, nem ide jár alkudozni egy család anya, higy mi fair enough meg emoji hegyek. Ordít, hogy kamu a kérdés, az elején még jobban bírtad tartani a látszatát, hogy talán nem kamu teljesen.

2021. jún. 14. 10:01
 73/90 A kérdező kommentje:

Mégis milyen stílusban kéne fogadjam az engem rágalmazó válaszokat?! Nem tetszik, hogy változott a hozzáállásom? Olvasd már el milyen hozzászólásokat kaptam?

Egyébként meg ha ennyire biztos vagy benne, hogy kamu kérdés, akkor miért töltöttél perceket azzal, hogy meg írj pár hozzászólást? Két komid között eltelt 5 perc, szóval megérte ezen kattogni?

2021. jún. 14. 14:41
 74/90 anonim ***** válasza:
24%
Pont azért, hogy a kényszerhazudozós kamus fajtád takarodjon el gyakoriról előbb vagy utóbb. Erre végzel önkielégítést? Vagy ennyire magányos vagy, hogy mindegy mit, csak írjanak?
2021. jún. 14. 14:50
 75/90 anonim ***** válasza:
37%

De, van tapasztalatom, az én szüleim nem rajtam élősködnek, hanem normálisak, nem olyan lusta semmirekellők mint te.

Miért a gyereked bünteted amiért te képtelen vagy normális életszínvonalat biztosítani nekik?

Normális szülő inkább elásná magát minthogy lehúzza a dolgozó és tanuló gyerekét, aki már most többet tesz mint a saját lusta anyja.

2021. jún. 14. 16:12
 76/90 A kérdező kommentje:

#74, mindenki magából indul ki.

#75, nem, ha abból indulsz ki, hogy a szüleid hogyan kezelnek Téged, akkor nincs tapasztalatod, az csak akkor lesz, ha lesz gyereked. Lehet, hogy azt hiszed, hogy a szüleid mindent is megosztanak veled, de hidd el, hogy nem!

A válaszod amúgy meg röhejes, szóval vagy csak engem akarsz provokálni, vagy nem olvastad végig az egészet. De az is lehet, hogy szimplán retardált vagy.

Mégis miért lennék lusta? Mivel tesz többet nálam? Nyugodtan fejsd ki a véleményed. Igaz a kérdésem szempontjából, amit am már 3 napja lezártunk, irreleváns. Egyébként meg nyugodtan keress hasonló kérdéseket, ahol a gyerek írt hasonlót ki, ott őt hordják el mindennek a hozzád hasonló provokáló trollok, mert a mama hotelt élvezi ingyen.

Megint csak magamat ismétlem, a hangnemed velem szemben nem állja meg a helyét!

2021. jún. 14. 16:46
 77/90 anonim ***** válasza:
0%
Milyen tárgyilagos lettél, hol vannak az emoji hegyek?
2021. jún. 14. 18:57
 78/90 anonim ***** válasza:
63%
jo, de akkor minek szultel nyomorba meg ket gyereket? nem kerte senki.. utalom az ilyeneket, akik amint keresne a gyerek penzt (maganak, jogsira, ruhára, szórakozásra) rogton kisemmizik…
2021. jún. 14. 18:59
 79/90 anonim ***** válasza:
62%
78 hagyjad, kamus selejt, vagy ha mégsem, akkor nagyon sajnálom a gyerekeit.
2021. jún. 14. 19:01
 80/90 anonim ***** válasza:
37%
gyereket szülnek aztan sirnak hogy milyen nehez oket eltartani:DD talan meg kene nezni kinek szulod, hogy ne hagyjon ott 2 ev utan a gyerekkel, es hogy ne kelljen csoroskodni mivel nincs eleg penz. ezek mit gondolnak, majd a gyerektol megoldodik minden anyagi problema? ezert nem a segelybol kene megelni.:D na tessek en is raktam par emojit mer vicc kategoria
2021. jún. 14. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!