Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy 21 éves lányotoknak 50es korú palija van és ez már nem az első eset?
Azért 10-15 év korkülönbség az nem 30!
Sokat nem tudsz tenni, úgyis azt csinál amit akar..
Azért nem szólnék semmit mert én és a férjem között is nagy a korkülönbség (nem ennyi, deszámot direkt nem írnék)
Nekem a szüleim betegesen meg akarták akadályozni a kapcsolatunkat. A következménye az lett hogy örökre megromlott a kapcsolatom a szüleimmel, soha többé nem fogok bízni bennük amiatt amiket elkövettek vagy el akartak követni. Tartjuk a kapcsolatot de nem fogom tudni közel engedni őket magunkhoz.
Azóta van 1 gyerekünk és a másodikat várjuk.
Szoval én beszélgetnék a gyerekemmel és elmondanám a dolog nehézségeit, de mindössze ennyit tennék.
Én rákérdeznék, mit gondolna, ha a gyerekének húszéves korára már halott lenne az apja. Merthogy nem is biztos, hogy még idén terhes lesz, hanem talán még öt+ év múlva. Plusz ahhoz húsz éves lesz a gyerek, addigra már szinte betegágyon lesz az apja, aki egyidős lesz a nagyszüleivel. Szóval ja, megkérdezném. Már ha egyáltalán szeretne gyereket, nyilván csak akkor áll fent a kérdés.
Minden utálat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!