Lehetne gyermekem 21 éves egyedülálló férfiként?
En is ugyan ebben a cipoben vagyok, csak lanykent.
22 eves vagyok, parkapcsolataimnak hamar vege lett. Most itt vagyok a sajat hazamban, otthonrol dolgozok, es megesz az unalom, ha egyedul vagyok. Minden baratom messze lakik tolem, tehat legtobbszor csak itthon vagyok egyedul. Nos en is nagyon vagyok mar egy babara, de en nem tudnek belevagni, igy egyedul. Egy embernek egyedul sajnos nagyon nehez felnevelni egy gyermeket. Gondolj bele, mindenhova neked kell majd vinni, tulsagosan lefoglalni, sok mas dologra nem lenne idod, dolgozni is nehezebb, bizonyos munkakat pedig nem is lehetne folytatni, a korlatozasok miatt. Felreertes ne essek, en nem a gyermek ellen vagyok, csak az oszinte velemenyemet fejtem ki, ami az, hogy egyedul belevagni ebbe nagyon meresz dolog lenne es talan meg felelotlen is.
Magyarországon nem fogadhatsz örökbe 25 év alattiként.
Tényleg jóval érettebb vagy a kortársaidnál.
21 évesen nem tudtad kikeresni a google böngészőből,hogy Magyarországon 25 év alatt,nem lehetséges az örökbefogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!