Lehet egy gyereket úgy örökbefogadni hogy nincs párom, hanem egyedülálló vagyok és ugy nevelném?
Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 18:40
2/19 anonim válasza:
Elméletileg igen, gyakorlatilag a listán mindig előtted lesznek a párok, azok is akik utánad kerültek fel. Én nem hallottam még sikeres örökbefogadásról egyedülállóként, maximum nagyon hátrányos gyereket tudnék elképzelni (idősebb pl 10 év feletti, roma és sérült)
3/19 anonim válasza:
Én pedig többről is.
Ha érdekel jobban a tema, örökbe.hu.
4/19 anonim válasza:
Szia!
Igen lehet.
Csak sajnos mindig hátrányba,hátrányos helyzetben leszel.
A csecsemőre még házasságban is nagyon sokat kell várni kb.5-6 évet
Merre laksz kérdező?
5/19 Fodor István Ferenc válasza:
Lehet, de az a gyereknek sem jó, ha egyoldalú nevelést kap. Persze itt is van ha...még rosszabb helyzetből kerül hozzád.
6/19 A kérdező kommentje:
Budapesten lakok, az jót jelent?
2017. okt. 21. 10:32
7/19 anonim válasza:
Szia!
Sajnos pont Budapesten várnak a legtöbben.
8/19 anonim válasza:
Lehet, de hátrányban leszel a párokkal szemben. Viszont nem "lakok" hanem lakom. Szerintem picit tanulmányozd a Magyar Helyesírás Szabályait mert a gyereknek sem jó ha ezt hallja otthon, meg egy elbeszélgetésen is rosszul jön ki a helytelen beszéd. Nem rosszindulatból írom.
9/19 anonim válasza:
Ha tudsz szülni, inkább szülj! És miért vagy egyedül álló? Van elég férfi. Biztos van vállalkozó rá.
Nem a tiéd, ugyis fogsz vele bánni. Egy havernőm 2 gyereket vett magához, ugy viselkedik mint egy katona tiszt. Mit csinálhat, ha nem vagyok ott. Pedig csak vendégségbe mentem.
10/19 anonim válasza:
Utolsó válszíró. Nem azon múlik ki hogyan viselkedik a gyerekével, hogy ő szülte e hanem azon milyen ember. Sok szülő a saját gyermekével is ocsmányul viselkedik. Örökbefogadni szép és nemes cselekedet. Aki ilyesmit szeretne jóérzésű ember. A gyermeke pedig nem a hasából hanem a szívéből születik. Egyébként 7 milliárd ember él a Földön szerintem nem kéne fokozni. Viszont itt az ideje a mások felé fordulásnak és a segítségnyúktásnak. Az kérdező valószínűleg azért van egyedül mert van olyan igényes, hogy nem áll össze egy barommal csak azért, hogy me legyen egyedül. A párkapcsolatok egy része ilyen amibe születnek a boldogtalan gyerekek. Az ilyen megjegyzések nagyon dühítőek. Hogy lehet szemrehányást tenni valakinek mert egyedül van? Talán mert nem annyi a párkeresés, hogy bemész a boltba és leveszed a polcról a neked megfelelőt. Bár lehet neked annyi ezért nem érted. 😣🤤😲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!