Egyedülálló 27 éves férfiként van esélyem örökbefogadni?
Figyelt kérdés
Heteroszexuális vagyok, de valahogy eddig egy nővel sem jött össze pár hónaposnál hosszabb kapcsolat, viszont gyereket szeretnék.
Származásától és kortól független egészséges gyereket szeretnék örökbefogadni.
2016. máj. 3. 14:10
1/9 anonim válasza:
nem. csak házaspárok fogadhatnak örökbe.
2/9 anonim válasza:
Szerintem 27 évesen azért még kicsit korai arra gondolni, hogy nem lesz normális párkapcsolatod. Esélyed meg szerintem nem sok van így örökbefogadásra, bár annyira nem értek hozzá.
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy van. :)
Az orokbe.hu oldalt ajánlom olvasásra.
Egyedülállókkal szemben előnyben részesítik a házaspárokat de ez maximum a várakozási időt növeli az egyedülállóknak.
Egyébként meg ha nyitott vagy roma származású vagy idősebb gyerekre, akkor hamarabb is sorra kerülhetsz.
4/9 anonim válasza:
Természetesen egyedülállóként us van lehetőséged örökbe fogadni!
5/9 anonim válasza:
Egyedülálló apaként a társkeresési esélyeid erősen lecsökkennek.
A gyerekek nem tudják helyettesíteni a társát.
6/9 anonim válasza:
Örökbe fogadhatsz, de előnyben részesítik a házaspárokat. Ha bármilyen bőrszínű, nemű, korú gyermek jó, akkor valamivel több esélyed van. De a lényeg, hogy a gyermekeknek keresnek szülőt, és nem a szülőknek gyermeket.
7/9 anonim válasza:
És pont most változott a gyakorlat: [link]
8/9 anonim válasza:
Aki egy nővel nem tud három hónaposnál hosszabb kapcsolatot összehozni, miből gondolja, hogy egy gyerekkel "örökre" képes a szülői szeretetre?
9/9 anonim válasza:
Utolsó válaszolónál nagy gondok vannak, ha egy gyerekkel való kapcsolatot egy kalap alá vesz egy szerelmi kapcsolattal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!