Egyedülálló férfiként lehet gyerekem?
Ki fogadhat örökbe?
- cselekvőképes személy
- legalább 25 éves (házaspárnál elég, ha az egyik fél betöltötte. Jelentkezni, sorban állni előbb is lehet)
- a gyermeknél legalább 16, legfeljebb 45 évvel idősebb (házaspárnál elég az egyik félnek)
- házaspárok és egyedülállók (az élettársi viszonyban élőket az örökbefogadásnál egyedülállónak tekintik, csak az egyikük fogadhatja örökbe a gyermeket)
- személyisége, körülményei alkalmasak az örökbefogadásra
- elvégezte az örökbefogadásra felkészítő tanfolyamot
- érvényes alkalmassági határozattal rendelkezik.
A független férfinek szerintem kevés esélye van!
Gondolom vannak okok amiért erre gondolsz. Ha meleg vagy, akkor nem sok más lehetőséged lenne, de ha nem kizárt a férfi-nő kapcsolat, a legegyszerűbb egy gyermekes hölggyel összebútorozni, és a gyerek ha nem is hivatalosan, de már a te felelősséged is! A tiéd is kicsit! 22 évesen még egészem máson járhatna az eszed. Miért ezeken agyalsz?
Nem, vagyok meleg!
Volt egy párom kinek az öccsét együtt neveltük 4-évig voltunk együtt és szétmentünk. És kicsit egyedül éreztem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!