Mit tegyek ? 21-éves lány vagyok !
Figyelt kérdés
Nem tudok tullépni exemen pedig már lassan öt honapja vagyunk külön plusz se a szüleimnek sem a nővéremnek nem jo semmi sem amit csinálok! Mindig belém kötnek mindenben ! Felgyült bennem minden! Elköltözni még nem tudok,mert szerdán kezdek a munkahelyen! De ezt már nagyon nem bírom! Teljesen szétrobbanok már a feszültségtől! Exemmel pedig lehetetlen mert majdnem három év után nem akar összeköltözni sem és fontosabb volt a számítógép ezert nem vagyunk együtt!2020. aug. 27. 17:47
1/27 anonim válasza:
Legyél erős!!! Ha már elkezded a munkát sokkal könnyebb lesz minden. Majd ha úgy állsz anyagilag költözz el a szüleidtől.. Az exedet majd meg idővel elfelejted. Hidd el kerül jobb:) Koncentralj magadra,hozd ki magadból a maximumot. Tudom nehéz,én is és más is volt már ilyen helyzetben de sajnos ilyen az élet. Kitartást !🙏23l
2/27 anonim válasza:
Ismerkedj másokkal. Hamar rá fogsz jönni hogy van az exednél jobb is, és ez el fogja feledtetni veled a múltat.
Legalábbis nálam ez működött annak ellenére hogy azóta se vagyok kapcsolatban.
23/F
3/27 anonim válasza:
Ne ismerkedj! Legrosszabb amit tehetsz hogy beleugrasz másik kapcsolatba.
Majd idővel elmúlik. Talán hosszú idővel.
4/27 anonim válasza:
Férfiaknál működik ez az ismerkedj dolog de nálunk nőknél ez egy kicsit balul is elsülhet:) 2. válaszoló vagyok.
6/27 anonim válasza:
#2 válaszoló: ismerkedj másokkal
#3 válaszoló: Ne ismerkedj!
Hàt ezzel aztán kivan segítve csóró:-D
7/27 anonim válasza:
Na állj! Én egy szóval nem mondtam hogy ugorjon bele egy kapcsolatba. Ismerkedés alatt azt értem hogy ismerjen meg új embereket, barátkozzon. Később ha túl van az exén akkor majd jöhet a kapcsolat a már addig kialakított körből.
Amúgy én voltam a második. A negyedik nem én vagyok.
8/27 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szèpen a válaszokat!
2020. aug. 27. 18:20
9/27 anonim válasza:
Én voltam a 4. véletlenül írtam 2.-ot bocsi.😂
10/27 A kérdező kommentje:
Találkoztam egy sráccal de csak baratkozunk tudja,hogy nem megy több és elfogadja és ő normális jolerzem magam vele! De kapcsolat nem menne es ismerkedni sem nagyon szeretnék!
2020. aug. 27. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!