Mit tegyek ? 21-éves lány vagyok !
Figyelt kérdés
Nem tudok tullépni exemen pedig már lassan öt honapja vagyunk külön plusz se a szüleimnek sem a nővéremnek nem jo semmi sem amit csinálok! Mindig belém kötnek mindenben ! Felgyült bennem minden! Elköltözni még nem tudok,mert szerdán kezdek a munkahelyen! De ezt már nagyon nem bírom! Teljesen szétrobbanok már a feszültségtől! Exemmel pedig lehetetlen mert majdnem három év után nem akar összeköltözni sem és fontosabb volt a számítógép ezert nem vagyunk együtt!2020. aug. 27. 17:47
21/27 A kérdező kommentje:
1. Nem vagyok egy kibírhatatlan kis fruska!
2.Mindent megcsinálok itthon mosok,takarítok ha kell a gyerekekre vigyázok ha kell meg főzők stb! Mindent megcsinálok még is az megy,hogy nem csinálok semmit!
3:Exem fontos,szeretem lejártam hozzá majdnem három évig voltam vele szintén nála is mindent megcsináltam,de nem akar összeköltözni még ennek ellenére sem és családot sem akar tőlem! Azért szakítottam vele mert nincs közös jővönk nem akarok megint évekig csak összejárni! A többieknek pedig köszönöm szèpen a válaszokat!
2020. aug. 27. 19:49
22/27 A kérdező kommentje:
Át gondoltam már tárgyilagosan is a kapcsolatomat és úgy éreztem,hogy fontosabb neki nálam a számítógép én a jővömet tervezgettem vele ő meg csak néha akart velem lenni nem mindig! Belement az összeköltözésbe aztan kiderült,hogy még sem szeretné és gyereket sem szeretne idővel és én ezekről a dolgokról nem tudok lemondani és ezért inkább vagyok egyedül mint,hogy olyannal akinek csak néha kellek kb!
2020. aug. 27. 20:03
23/27 A kérdező kommentje:
Viszont nagyon szeretem őt egy x mat szétmentünk és fél évig voltunk külön aztán újra összejöttünk és mivel kiderült,hogy nem akar összeköltözni pedig ez is benne volt a feltételeim között és elfogadta ! Na meg elhanyagolt a gép miatt újra elhagytam :(
2020. aug. 27. 20:05
24/27 A kérdező kommentje:
Már*
2020. aug. 27. 20:05
25/27 anonim válasza:
tök jó, hogy átlátod a dolgokat. ennek a kapcsolatnak nem volt jövője, jól tetted, hogy léptél. Nyugi, az élet szép, ha éppen egyedül vagy, akkor is(akkor pláne!!) nem kell alkalmazkodnod, ganéznod utána, gondoskodni róla. Élvezd azt, ami van. Ne kapkodj, minden előtted áll még, megtalál majd az igazi. Szobabérlés eszedbe jutott már? 40 ezerből már önállosithatod magad..
26/27 anonim válasza:
25 - ezt ne kelljen már neki megmagyarázni. ha magától nem tud rájönni, csak görgetni fogja maga előtt a problémát
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a választ! De igen gondolkoztam szoba bérlésen ,de pályakezdő vagyok még csak most fogok elkezdeni dolgozni! Sajnos énis úgy láttam,hogy nincs jővöje a kapcsolatunknak!
2020. aug. 27. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!