Elengednéd nyugodt szívvel a 21 éves lányod egyedül külföldre (Skócia) nyaralni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 22:45
1/18 anonim válasza:
21 éves már nem gyerek. De miért egyedül megy?
3/18 A kérdező kommentje:
Nincsen olyan, aki el tudna menni vele és ő is szívesen magával vinné (jó a kapcsolatuk, közös az érdeklődési körük, beszél nyelvet, ráért, megengedheti magának stb.).
2020. jún. 3. 22:52
5/18 anonim válasza:
Mikor?
Mostanában még nemigen lehet utazgatni.
Ha egy 21 éves fiatalnak engedély kell, hogy utazzon, ott némi gond van .
Ha beszámítható agyilag, csak képes eldönteni, menjen, vagy ne menjen.
6/18 A kérdező kommentje:
Soha nem volt egyedül sehol, a szülők sem engedték soha sehová, mindig nagyon szigorúan fogták és emiatt kérdés.
2020. jún. 3. 23:33
7/18 Savlekotő válasza:
Soha nem volt egyedül sehol, a szülők sem engedték soha sehová, mindig nagyon szigorúan fogták és emiatt kérdés.
Akkor ideje beleállni a konfliktusba mert 28 évesen is kérdés lesz..
70F
8/18 anonim válasza:
Akkor ideje leválni a szülőkről.
Azért aközött,hogy elengedem, vagy fizetem az utazást,meg mindent, aközött van különbség.
9/18 anonim válasza:
Ez mi? Vicc?
21 évesen én 1 évre kimentem Hollandiába dolgozni
Amúgy meg hány éves voltál, amikor született a gyerek?
10/18 A kérdező kommentje:
37
2020. jún. 4. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!