Elengednéd nyugodt szívvel a 21 éves lányod egyedül külföldre (Skócia) nyaralni?
Skóciába minden körülmények között. Annyira gyönyörű ország! :-)
Komolyra fordítva a szót: elengedném.
Egyébként én is ugyanígy egyedül voltam ott, azzal a különbséggel, hogy 32 éves férfi voltam akkor.
És persze nem akkor voltam először egyedül valahol, nem voltak ilyen túlkontrolláló szüleim.
Amúgy te ki vagy a történetben? 6-os komment alapján azt gondolom, nem a szülője. De nem is maga a lány.
Nyugodt szívvel elengedném.
Nem teljesen ugyanaz az eset, de a gyermekem még nem volt 18, amikor az 1980-as évek egyikében külföldre ment egyetemi kollégiumba.
Persze. Epp ideje, hogy menjen. Termeszetesen a szokasos ovintezkedesekkel. Mint minden nap hirt ad magarol, akar gy hogy bejelentkezkk az fb-n helymeghatarozassal fotoval (nem miattam mint szulo miatt hogy ellenorizgessem, hanem ha valami buncselekmeny aldozata vagy balesetet szenvedo lenne, akkor lehessen tudni mi volt az utolso tartozkodasi helye, mikor kivel...).
En 21 evesen sokkal messzebb es sokkal veszelyesebb helyre utaztam igaz masokkal, de egyikunk szulei se gorditettek akadalyt ele . Raadasul akkoriban elvetve volt internet es mobil se nagyon.
Szoval engednem, de elotte felkeszitenem par jotanaccsal. (Igaz nekem lenne hozza tapasztalatom, de nem tudom egy agyonfelto eddig sehova se engedo szulo ugyan miylen praktikus tanacsot tudna adni a lanyanak???).
Elso: a jelenlegi jarvanyhelyzetben hulyeseg Skociaba utazni. Erdemesebb olyan celorszagot keresni, ahol mar egy ideje nincs uj fertozott, ahol eleve alacsonyak voltak a betegszamok, ahova el tud a leheto legrovidebb ido alatt a leheto legkevesebb emberrel osszezarva eljutni. Repulo pont nem idealis akkor mar inkabb vonat lehuzhato ablakokkal, de indenkepp utazashoz a legtokeletesebb szuroju maszkot vitetnem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!